Sara Eldrup og familien har travlt med at arrangere juleaften i Hinnerup Sognegård. Og hjælpen strømmer ind. Foto: Kian Johansen

Sara Eldrup og familien har travlt med at arrangere juleaften i Hinnerup Sognegård. Og hjælpen strømmer ind. Foto: Kian Johansen

Tak:

Hjælpen strømmer ind til juleaften i sognegården

Sara Eldrup overvældet af al den hjælp folk vil yde. Nu er der også gratis transport til og fra juleaften i Hinnerup Sognegård

Af
Kian Johansen

Hinnerup Vi har før fortalt om Sara Eldrups planer om at holde juleaften i Hinnerup Sognegård for alle dem der har lyst.

Og hjælpen strømmer ind. Flere har tilkendegivet, at de gerne vil hjælpe til juleaften.

Folk vil pakke gaver ind, skrælle kartofler og gå til hånde på andre måder.

Favrskov Kommune stiller busser gratis til rådighed. Nu er man på jagt efter frivillige chauffører, fortæller en glad Sara Eldrup fra Hinnerup.

Samtidig vil kommunen også henvise familier der har behov for at nyde sådan en aften sammen med andre.

Erhvervsdrivende støtter op med gaver

Byens butikker og områdets små håndværksmestre har alle støttet ideen. Så der er gaver nok til alle dem, der dukker op juleaften.

Juleaften i Hinnerup Sognegård er gratis med traditionel julemad. Alle er velkomne, lyder konceptet..

"Jeg forestiller mig ,at både skilte mennesker, hvor den ene part ikke har børnene juleaften kan komme forbi. De familier der måske har det lidt svært økonomisk er også i målgruppen. Eller ældre mennesker der sidder alene må gerne komme," siger hun.

"Er du bare træt af mainstream jul, med gaveræset og det helt store setup, så er du også velkommen," tilføjer hun. Sara Eldrup og familien blev enige om at, at gerne ville holde en simpel juleaften, uden gaveræs og de store forventninger og derfra kom ideen om at holde jul for alle dem, der måtte have lyst - af den ene eller anden årsag.

Publiceret 12 December 2019 16:00