Dry-stolens særdeles høje komfort bliver også fremhævet af juryen i German Design Award. Pressefoto

Dry-stolens særdeles høje komfort bliver også fremhævet af juryen i German Design Award. Pressefoto

Lokal virksomhed vinder tysk designpris for stol

Møbellproducenten Randers+Radius A/S i Hadsten løb med en German Design Award

hadsten Møbelproducenten Randers+Radius A/S i Hadsten har vundet German Design Award 2020 i kategorien 'Excellent Product Design'

"i er meget stolte over at have vundet German Design Award, det er en anerkendelse af, at vi sammen med designeren Komplot Design, har lavet en stol, som kan noget ud over det sædvanlige, og det er der blevet lagt mærke til i det store udland," fortæller salgsdirektør og medejer Niels Kastrup i en pressemeddelelse fra Randers+Radius.

Hemmeligheden bag Dry-stolen er i sædeskallen, som er lavet af polyuretan, som normalt anvendes til isolering.

Polyuretan er et fleksibelt, blødt og lydabsorberende materiale, og disse egenskaber er i Dry-stolen udnyttet maksimalt. Når man sætter sig i stolen mærker man, at den fleksible og bløde sædeskal former sig efter kroppen og støtter de rigtige steder.

"Folk bliver tit overraskede, når de ser Dry-stolen første gang, da den er minimalistisk og stram i sit udtryk. De kan ikke forestille sig, at den er behagelig er at sidde i. Derfor beder vi altid folk om at prøve at sætte sig i den, og komforten overbeviser de fleste," fortæller Niels Kastrup.

jesl

Publiceret 16 December 2019 10:30