Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune.

Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune.

Borgmester:

Højdepunktet bliver færdiggørelsen af store veje og cykelstier

Vi har spurgt borgmester Nils Borring om højdepunkterne fra 2019 og et kig ind i 2020.

Af
Af Nils Borring

borgmester i Favrskov

Hvad har været højdepunkterne fra dit 2019?

Politisk har nogle gode valg til både Folketing og EU været stort. Min partiformand Mette Frederiksen blev statsminister, vores lokale kandidat Daniel Toft Jakobsen blev valgt ind og vores unge EU-kandidat Niels Fuglsang kom i Parlamentet.

Et højdepunkt var at få lov til at aflægge Mette Frederiksen et besøg på Marienborg, hvor der var lejlighed til at kvittere for hendes undskyldning til Godhavn-drengene. Lokalt har højdepunkterne været bl.a. vores nye plejecenter Solhøj i Hammel, den gode udvikling i vores midtbyer med nye private initiativer samt et robust budget for de kommende år, som et godt, samarbejdende byråd har leveret.

Det er også højdepunkter, når jeg får lov til at møde så mange Favrskov-borgere i alle mulige sammenhænge, hvor hver og en har en spændende historie at berette.

Hvad ser du mest frem til i dit 2020?

I det nye år venter færdiggørelsen af nogle af vores store anlæg med veje i Hinnerup og Hadsten, cykelstier ved Hammel og forhåbentlig får vi et år med grundsalg i de fleste af vores byer, hvor vi vil arbejde mere med markedsføring af vores dejlige kommune.

Der kommer også nogle spændende forhandlinger om, hvordan vi vil anvende de tilførte resurser fra Finansloven, som er øremærket til bl.a. dagtilbudsområdet og folkeskolen. Min kalender rummer også allerede en række spændende besøg i sognegårde, pensionistforening, mandeklub, skoleklasser, rundfart som turguide, nytårskure og meget andet udfordrende og interessant.

Hvis jeg er lige så heldig, som jeg var som ny borgmester i 2010, så vil der også blive anledning til at markere vores Majestæts 80-års fødselsdag.

Publiceret 02 January 2020 06:00