Til nytårskuren talte Inger Støjberg, borgmesterkandidat Birgit Liin (til venstre) og folketingskandidat Anders G. Christensen. Pressefoto

Til nytårskuren talte Inger Støjberg, borgmesterkandidat Birgit Liin og folketingskandidat Anders G. Christensen. Pressefoto

Inger Støjberg lagde vejen forbi nytårskur i Favrskov

Politik Medlemmerne af Venstre i Favrskov begyndte året med en nytårskur på Nilles Kro, hvor partiets nyvalgte næstformand, Inger Støjberg, også var med som gæst og taler.

Omkring 100 medlemmer deltog og fik et indblik i den 46-årige tidligere integrationsministers egen politiske karriere, der begyndte i barndomshjemmet i Salling, og for alvor tog form, mens hun gik i gymnasiet på Mors. Med sine markante holdninger til blandt andet Operation Dagsværk fik den lokale afdeling af Venstre øje på hende, og hun blev opstillet og valgt som det yngste medlem af det daværende Viborg Amtsråd, og i 2001 blev det fulgt op med en plads i Folketinget.

Næstformanden kaldte 2019 for "det værste år i min politiske karriere", men hun konstaterede også:

"Nu kan jeg slå fast, at Venstre er tilbage på sporet, og vi er i fuld gang med at genopbygge det borgerlige samarbejde," sagde hun.

Til nytårskuren var også aktuelle politiske indlæg af Venstres borgmesterkandidat Birgit Liin og folketingskandidat Anders G. Christensen.

Publiceret 15 January 2020 06:00