Lilleåsalen forvandles for en enkelt eftermiddag til en svedig arena for wrestling. Pressefoto

Lilleåsalen forvandles for en enkelt eftermiddag til en svedig arena for wrestling. Pressefoto

Wrestlere på vej:

Slåskamp i Sløjfen!

Heldigvis er det kun for sporten og morskabens skyld, at der kan opleves brydekamp i Sløjfen, når 'Bodyslam'! endnu engang bringer Vinter-Wrestling til Sløjfen

Hadsten Lilleåsalen forvandles for en enkelt eftermiddag til en svedig arena for wrestling, og stemningen bliver helt i top, når de teatralske kampe med overgearede wrestlere skaber en (næsten) ægte Colosseum oplevelse.

Om det bliver Michael Fynne der “makes it rain”, fan-favoritten Tank, der sender nogen 'op at flyve' eller Peter Olisander, der med sin bog under armen prædiker at 'Sandheden gør ondt', er der et show uden lige i vente, når man træder ind i 'Bodyslam's actionfyldte univers.

Showet er en blanding mellem underholdning og sport, hvor der både er elementer fra scenekunst og brydning, og i løbet af eftermiddagen kæmpes der 5-6 kampe. Der vil være mulighed for at tage billeder og få autografer efter showet.

Det anbefales, at børn skal være minimum 10 år, og som sædvanligt kan der købes billetter i forsalg på www.hadstenkulturhus.dk eller dit lokale bibliotek i Favrskov.

Kampene går i gang lørdag 25. januar kl. 15!

CV

Publiceret 16 January 2020 08:39