Christian Torp fra Torp & Andersen er hovedentreprenør på byggeriet. Han benyttede lejligheden til at sige tak til sine folk og ønske de kommunale folk velkomne i det nye byggeri. Foto: Kian Johansen

Christian Torp fra Torp & Andersen er hovedentreprenør på byggeriet. Han benyttede lejligheden til at sige tak til sine folk og ønske de kommunale folk velkomne i det nye byggeri. Foto: Kian Johansen

23 millioners byggeri:

Kransen til tops i ny kommunal bygning

Det nye kommunale byggeri på Vesselbjergvej forløber efter planen, takket være en mild vinter

Af
Kian Johansen

Hadsten Markeringen af, at nybyggeriet og renovering af administrationsbygningerne på Vesselbjergvej i Hadsten er godt på vej blev markeret fredag med et rejsegilde.

En godt 900 kvadratmeter tilbygning skal nemlig afløse 18 år gamle pavilloner ved Favrskov Kommunes administrationsbygning på Vesselbjergvej. Der er samlet afsat 22,7 millioner kroner til byggeriet.

Mild vinter er godt

Og alt går efter planen, forsikrer både kommunale embedsfolk og Christian Torp fra tømrerfirmaet Torp & Andersen, der har haft 8-10 håndværkere gående stort siden byggestarten i april 2019.

"Takket være den milde vinter, så forløber alt som planlagt," fortæller Christian Torp, der står for det daglige tilsyn i samarbejde med byggelederen.

Så indtil videre står det samlede byggeri færdig til indrykning i foråret 2021.

18 år i en pavillon

Det er der sikkert en del af de kommunalt ansatte der glæder sig til. For nu holder flere af dem til i 18 år gamle pavilloner.

Udover den nuværende kommunale administration så rykker Center for Vejledning og Afklaring (CVA) og Arbejdsmarkedsafdelingens afdeling for unge (Unges Uddannelse og Job) også ind. De har i dag har til huse i lejede lokaler i Sundhedshuset Hadsten.

De fremmødte talte især de kommende kommunale beboere i den nye bygning, men også håndværkere, kommunale topfolk og politikere var flot repræsenteret.

FAKTA

Byggeriet på Vesselbjergvej

Dele af den eksisterende administrationsbygning renoveres og ombygges, og der etableres ny hovedindgang fra Vesselbjergvej.

  • Nybygningen på godt 900 kvadratmeter forbindes med det eksisterende byggeri med en forbindelsesgang.
  • Der etableres 65 parkeringspladser med indkørsel fra Vesselbjergvej og Egevej, men der vil kun være udkørsel fra Egevej.
  • Norconsult-KAAI er totalrådgiver på projektet.
  • Der er afsat 22,7 millioner kroner til projektet.

Publiceret 24 January 2020 14:52