Den 45-årige Ulrik Johansen er gift, har tre børn og bor i Ry. Foto: Favrskov Kommune

Den 45-årige Ulrik Johansen er gift, har tre børn og bor i Ry. Foto: Favrskov Kommune

Ulrik Johansen er ny direktør for Social og Sundhed

Byrådet i Favrskov har ansat Ulrik Johansen fra Ry som ny direktør for Social og Sundhed fra 1. marts

Ansat I syv et halvt år har posten som direktør for Social og Sundhed i Favrskov Kommune tilhørt Kate Bøgh. Ved udgangen af februar går hun imidlertid på pension, og derfor er en ny mand nu klar til direktør-titlen.

Der er tale om 45-årige Ulrik Johansen fra Ry, som senest kommer fra en stilling som socialchef i Viborg Kommune. Tidligere har han varetaget forskellige chefstillinger i Vejle Kommune og gennem en årrække været konsulent i KL/KLK. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, og så er han desuden gift og har tre børn.

Den nye direktør ser frem til jobbet:

"Favrskov er kendt for at levere en god kvalitet i servicen over for borgerne og for at vægte det tværgående samarbejde meget højt. Det glæder jeg mig til at være en aktiv del af. Det er naturligvis også attraktivt for mig at få mulighed for at være med til at præge en hel kommunes udvikling sammen med byrådet og direktionen. Jeg glæder mig også til at tage fat på den række af spændende opgaver og udfordringer, der er forbundet med jobbet - herunder møde de mange samarbejdspartnere og frivillige kræfter, der sammen med kommunen er med til at gøre Favrskov til et dejligt sted at bo og være borger," siger Ulrik Johansen i en pressemeddelelse.

Resultater med andre

Borgmester Nils Borring (S) glæder sig over et kompetent ansøgerfelt. I ansættelsesudvalget er der dog fuld enighed om, at Ulrik Johansen er den helt rigtige til at varetage stillingen som direktør for Social og Sundhed.

"Ulrik kommer med en bred erfaring fra ansættelser i flere kommuner. Det har givet ham en stor faglig indsigt, som umiddelbart kan bruges i løsningen af de udfordringer, vi står over for på velfærdsområderne de kommende år. Jeg hæfter mig særligt ved Ulriks fokus på og evner til at skabe resultater sammen med andre – både internt og eksternt. Det er en meget vigtig kompetence i arbejdet med at sikre den fortsatte udvikling af social- og sundhedsområdet, siger Nils Borring i en pressemeddelelse.

En tillidsvækkende person

Også kommunaldirektør Jan Kallestrup glæder sig til samarbejdet med Ulrik Johansen.

"Jeg er sikker på, at Ulriks stærke faglige udgangspunkt i en kombination med hans udprægede analytiske og kommunikative evner bliver en stor gevinst for såvel social- og sundhedsområdet som for Favrskov Kommune som helhed. Samtidig er Ulrik en åben, imødekommende og tillidsvækkende person, som vil repræsentere Favrskov Kommune på allerbedste vis," siger Jan Kallestrup i pressemeddelelsen.

CSJ

FAKTA

Ulrik Johansen

  • 2017-2020: Socialchef, Viborg Kommune
  • 2014-2017: Stabschef, Velfærdsforvaltningen, Vejle Kommune
  • 2013-2014: Digitaliserings- og analysechef, Vejle Kommune
  • 2010-2013: Konsulent, KLK, KL’s Konsulentvirksomhed
  • 2005-2010: Konsulent, KL, Kontor for Økonomiske Analyser og Erhverv
  • 2004-2005: Funktionsleder, Storstrøms Amt, Økonomisk Kontor, Budgetfunktionen
  • 2003-2004: Fuldmægtig, Storstrøms Amt, Økonomisk Kontor

Publiceret 29 January 2020 11:06