Ups. Bil kom på afveje i Hadsten tirsdag aften. Foto: Louise Pedersen

Ups. Bil kom på afveje i Hadsten tirsdag aften. Foto: Louise Pedersen

På afveje:

Bil landede på sten i Hadsten

Bil kom på afveje på Østergade i Hadsten

Af
Kian Johansen

Hadsten Bakket terræn. En bil uden trukket håndbremse. Det er set før i Hadsten. Endda før på stort set samme sted på Østergade, tæt på Hadsten Børnehave holdt der her tirsdag aften en bil, der på forunderlig vis var landet på et par sten.

"Jeg kom bare gående og så den hang der. Jeg kender ikke ejeren. Men efter et par gange frem og tilbage, kunne jeg se, at der var kommet en ud. Jeg tænker det var ejeren. Efter noget tid kom der en redningsbil og fik den op og væk fra kanten," fortæller Louise Pedersen der selv skyndte sig at få et billede på Facebook.

Det har vi fået lov at vise her på Lokalavisen Favrskov.

Samtidig kan vi oplyse, at der i løbet af de seneste ti år er mindst tre andre biler der er landet det forkerte sted på grund af en håndbremse der ikke er trukket.

Første episode var da en taxi var trillet ned i selve gangtunnelen under jernbanen. Den holdt oppe på Østergade, lige overfor Nærpolitiet.

Og stort set samme sted som på billedet landede en bil på Østergade i Hadsten i efteråret 2019.

Varebil i hegnet

Tredje episode oplevede jeg såmænd selv. En ung kvinde havde glemt at trække håndbremsen på sin fars varebil på parkeringspladsen bag ved Easyfit (det gamle posthus).

Varebilen var trillet ind i hegnet til banelegemet og havde ødelagt et par fag af stålhegnet. Så togene måtte indstille køreplanen, fordi man var bange for at bil og hegn kunne ramme et forbipasserende tog. Efter at Banedanmarks folk havde ryddet op og lånt en snor af mig, så de kunne fastgøre hegnet, dukkede den unge kvinde op. Hun var selvsagt ikke særlig stolt af situationen.

Kender du til flere episoder med biler, der lander de mærkeligste steder? Så fortæl os det i kommentarfeltet herunder!

Publiceret 04 February 2020 23:05