Mikkels Bilsyn i både Hadsten og Randers overtages af den større spiller, Dekra Bilsyn. Modelfoto: Lars Helsinghof Bæk/Ritzau Scanpix

Mikkels Bilsyn i både Hadsten og Randers overtages af den større spiller, Dekra Bilsyn. Modelfoto: Lars Helsinghof Bæk/Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Ny ejer af Mikkels Bilsyn

Med de to synshaller i Randers og Hadsten kommer Dekra Bilsyn op på 34 synshaller i hele Danmark

Hadsten Ifølge direktør i Dekra Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Mikkels Bilsyn et naturligt led i den videre ekspansion. Dekra Bilsyn er løbende på udkig efter gode og rentable synshaller.

”Mikkels Bilsyn er en god og rentabel synshal, som passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. Synshallerne er kvalitetsbevidste og kundefokuserede,” siger Githa Nørbæk om opkøbet.

Kunderne i Mikkels Bilsyn kommer ikke til at mærke de store forandringer ved overtagelsen. Mikkel Præst Andersen fortsætter driften af de to synshaller i minimum de næste 12 måneder, og det samme gør de tre bilsynsassistenter Morten, Dennis og Christian. Kontorassistenten Lene fratræder dog sin stilling i forbindelse med overtagelsen.

Mikkel glæder sig til at blive en del af Dekra Bilsyn, men han understreger, at kunderne stadigvæk vil opleve den samme gode service og behandling.

CV

Publiceret 05 February 2020 19:30