Arkivfoto.

Arkivfoto.

Tilvækst af spillere i VH-samarbejde

fodbold Der er tilvækst af spillere i fodboldsamarbejdet mellem HØST IF og NVUI, og truppen tæller nu 32 spillere. Det giver mulighed for hele to hold, både serie 3 og serie 6, og det meldes at der er store forventninger til den kommende sæson.

Fra NVUI meldes i øvrigt, at en sød kagekone sørger for kage til alle ved hjemmekampene. Nogle gange kan man også finde 'stadionplatter' på sidelinjen.

Også i klubhuset og på banerne er der nyt, idet der nu laves nyt boldrum, og på stadion i Voldum skal en ny kridtrobot overtage arbejdet med at måle banen op og kridte af inden opstart forår og efterår. Første opkridtning har traditionelt krævet en del manuelt arbejde for at sikre at stregerne blev slået korrekt. Med den nye robot sker opmåling efter GPS.

I slutningen af marts tager 21 spillere på træningslejr i Malaga. For at skrabe de sidste skillinger sammen til turen er der blevet arbejdet i juletræerne, og spillerne har solgt OK benzinkort. Formålet med turen er daglige træningspas, træningskampe og at udvikle det sociale sammenhold i truppen.

Publiceret 11 February 2020 08:00