Den anholdte kvinde fik adskillige sigtelser, da betjente stoppede hende. Arkivfoto

Den anholdte kvinde fik adskillige sigtelser, da betjente stoppede hende. Arkivfoto

Fængslet:

Kvinde stoppet med ni mørbrad i bagagerummet

Ni oksemørbrad, seks pakker barbergrej, seks flasker sprut og 31 flasker creme til en samlet værdi af 10.000 kroner gav fire ugers fængsel til en lidt for langfingret kvinde

Hinnerup En 41-årig kvinde blev fredag 14. februar varetægtsfængslet i fire uger for at have stjålet varer i blandt andet SuperBrugsen i Hinnerup, oplyser Østjyllands Politi.

Kvinden blev stoppet, da hun kom kørende på Skanderborgvej i Viby torsdag 13. februar klokken 20. Her fattede en patrulje mistanke til kvinden og den 51-årige mand, som også var i bilen.

Bilen blev standset, og da kvinden, som kørte, virkede påvirket og var frakendt kørekortet, blev hun anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret.

På sig havde hun desuden en ulovlig peberspray, og det fik betjentene til at sigte hende for overtrædelse af våbenloven. Her stoppede sigtelserne imidlertid ikke. Betjentene ransagede bilen, og i bagagerummet lå ni oksemørbrad, seks pakker barbergrej, seks flasker sprut og 31 flasker creme.

Flere sager bag sig

Da kvinden har flere domme og verserende sager om butikstyveri, blev hun og den 51-årige sigtet for butikstyveri, og de erkendte efterfølgende at havde stjålet varerne til en værdi af 10.000 kroner i henholdsvis SuperBrugsen i Hinnerup og Bilka i Randers.

Manden blev løsladt efter endt afhøring, mens kvinden, på grund af sine tidligere domme, blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers med henblik på varetægtsfængsling.

Kvinden kærede i øvrigt ikke de fire ugers fængsling.

csj

Publiceret 14 February 2020 17:00