Lotte Nielsen lover en meget hyggelig i aften mandag 2. marts, når butik Natalie åbner døren for Sense Me med Audrey Castañeda. Foto: Michael Wulff

Lotte Nielsen lover en meget hyggelig i aften mandag 2. marts, når butik Natalie åbner døren for Sense Me med Audrey Castañeda. Foto: Michael Wulff

Sense Me med Audrey Castañeda hos butik Natalie

Butik Natalie på Søndergade i Hadsten rydder lidt af tøjet væk og skaber plads til show.

HADSTEN Sense er i komikeren og manuskriptforfatteren Audrey Castañedas øjne verdens bedste livsstil. Så har du lyst til en aften, hvor du får kendskab til en ny måde at spise på, grine hele vejen mens det fyger med guldkorn til din egen rejse, så er dette arrangement lige noget for dig.

Show i butikken

Det er butik Natalie på Søndergade 30 i Hadsten, der rydder lidt af tøjet væk og skaber plads til de gæster, som vil være med mandag 2. marts fra klokken 18.15 til 21.

Det handler om at være gode venner med sig selv på rejsen. For som Audrey udtrykker det, ”sæt spillet op, så du vinder, ellers er det lorte Ludo.” Det handler om selvkærlighed, motivation og smagen for livet, mens du spiser alle dine yndlingsretter bare med Sense metoden. Sense er for alle, og du skal bare tage den en håndfuld og et skridt af gangen så er du sikker på at komme i mål, lyder det i pressemeddelelsen.

"Audrey lover, du bliver en del af en livsbekræftende, positiv og super sjov aften, hvor du går hjem med tårer på kinderne af grin og lommen fuld af gode redskaber til at starte dit eget Sense liv."

wuf

Publiceret 15 February 2020 05:00