64-årige Per Hemansen har fået en køber på hånden og det giver rokade på Samsøvej i stor stil. Privatfoto

64-årige Per Hemansen har fået en køber på hånden og det giver rokade på Samsøvej i stor stil. Privatfoto

Skousen flytter rundt på Samsøvej

To nye adresser bliver det til, før Skousen i Favrskov genopstår med mulig ny ejer

Af
Kian Johansen

Hinnerup Det er noget af en flytteliste som hvidevarebutikken Skousen i Favrskov får det næste stykke tid. For butikken får ikke færre end tre adresser på mindre end et par måneder. Bid lige mærke i Samsøvej 13, 16 og 15 i Hinnerup.

Det fortæller den nuværende ejer gennem fire og et halvt år, Per Hermansen.

I sommeren 2019 satte han butikken til salg, sammen med Lampeshoppen og internetbutikken af samme navn og da der dengang ikke viste sig købere til andet end onlinebutikken, så gik han i gang med et ophørsusalg og har lejet den nuværende adresse på Samsøvej 13 ud til Ren Velvære, der flytter ind inden 1. marts.

Køber er på vej

"Men i ellevte time er der dukket en køber op," fortæller Per Hermansen, der ellers havde lagt op til ophørsudsalg med lukning 3. februar.

Den lukning er nu sløjfet og nu rykker Skousen over på Samsøvej 16 midlertidigt.

For imens har Per Hermansen hyret håndværkere til at indrette Samsøvej 15 til en ny Skousen-butik, med forventet åbning inden påske.

"Sådan kan det gå, når man træffer beslutninger ud fra noget der hurtigt ændrer sig," siger 64-årige Per Hermansen, der endnu ikke kan afsløre navnet på den nye køber.

"Til gengæld glæder jeg mig over, at de mange kunder, der har været kede af, at Skousen lukkede, nu forhåbentlig fortsat kan købe hårde hvidevare i en fysisk butik i Favrskov," smiler han.

Publiceret 15 February 2020 10:30