Christian Jakobsen (32) og Morten Dahl (34) har overtaget 'Advokatfirmaet Ole Steen Christensen'. De holder reception senere på foråret. Foto: CSJ

Christian Jakobsen (32) og Morten Dahl (34) har overtaget 'Advokatfirmaet Ole Steen Christensen'. De holder reception senere på foråret. Foto: CSJ

Har kendt Ole hele livet:

Nye advokater har overtaget

Ole Steen Christensen Advokatfirma på Østergade i Hammel har fået nye ejere. Gammelt venskab ligger bag

Af
Christina S. Johansen

Hammel Dahl Jakobsen Advokatfirma har blot eksisteret et år, alligevel har de to mænd bag allerede ekspanderet fra én lokation i Aarhus til nu også at have kontor i Hammel.

32-årige Christian Jakobsen og 34-årige Morten Dahl har nemlig overtaget 'Advokatfirmaet Ole Steen Christensen' på Østergade 10 i Hammel. Her huserer to advokater og tre sekretærer - foruden de to nye ejere.

Det var Ole Steen Christensen selv, som kontaktede Christian Jakobsen for at spørge, om det unge firma ville overtage den veletablerede, 39 år gamle forretning i Hammel.

Det ville Dahl Jakobsen Advokatfirma gerne:

"Vi kunne jo se, at det her er en rigtig fornuftig forretning, så vi kunne meget hurtigt mærke, at det var den helt rigtige beslutning," siger Christian Jakobsen.

Men er det ikke meget hurtigt sådan at ekspandere allerede efter et år?

"Man er nødt til at smede, mens jernet er varmt. Nu er der opstået den her gode mulighed, så er vi også nødt til at slå til, og vi er meget trygge ved det hele," siger Morten Dahl.

Har kendt Ole hele livet

Trygheden ved overtagelsen skyldes ikke kun, at der er tale om en solid forretning. Der er nemlig en lille, sjov detalje bag, at det netop var Christian Jakobsen, som Ole Steen Christensen henvendte sig til.

"Ole har været mine forældres genbo på Frijsendalvej ved Sall i 35 år, og han har kendt mig fra dag et," siger Christian Jakobsen med et smil og fortsætter:

"Jeg går desuden på jagt med Ole, og kender ham bare i det hele taget rigtig godt. Faktisk var det også på grund af ham, jeg valgte at læse jura."

Fremover vil de to jagt-kammerater se endnu mere til hinanden, for Ole Steen Christensen fortsætter nemlig i firmaet på fuld tid.

Arbejdsgiver for fem

Fremover venter nu et arbejdsliv med to lokationer for Dahl Jakobsen Advokatfirma - den på 20 kvadratmeter på Møllegade i Aarhus C og den på 240 kvadratmeter på Østergade i Hammel.

De to nye ejere vil fordele deres tid mellem de to steder, men med en overvægt af tid i Hammel.

Her skal de desuden til at lære at være arbejdsgiver for fem medarbejdere, men det tager de nu med ophøjet ro:

"Jeg tror, de ansatte er meget nemme at have med at gøre," siger Christian Jakobsen med et skævt smil, mens Morten Dahl overtager:

"De har jo været her i virkelig mange år og er ganske selvkørende."

Publiceret 17 February 2020 16:29