Komikerne Mahamad Habane, Phillip Devantier og Thomas Hartmann kommer til Comedy Night i Hadsten.

Komikerne Mahamad Habane, Phillip Devantier og Thomas Hartmann kommer til Comedy Night i Hadsten.

Comedy Night i Hadsten:

Hartmann, Habane og Devantier går på scenen

Hadsten Håndbold har hyret komikerne Mahamad Habane, Phillip Devantier og Thomas Hartmann

Hadsten Komikerne Mahamad Habane, Phillip Devantier og Thomas Hartmann er på plakaten, når Comedy Night i Hadsten finder sted fredag 29. maj.

Det er Hadsten Håndbold, der i samspil med Elro Fonden, kan byde 500 gæster indenfor i Hadsten Hallen.

"Vi havde håbet på at sælge halvdelen af billetterne på førstedagen og så løbende sælge op til udsolgt over de kommende måneder. Men netop nu er der solgt 350 billetter på 5 timer, så måske vi kan melde udsolgt ret hurtigt", fortæller Salgs- & Eventchefen i Hadsten Håndbold, Simon Olsen.

"Vi har i samarbejde med FBI (Funny Business Inc.), prøvet at sammensætte et trekløver som rammer bredt i alle aldersgrupper og det synes jeg lykkedes sidste år, og det virker til at blive det samme igen i år. For det er alt fra teenagere til Hr. og Fru Danmark der har købt billetter indtil nu," slutter han af.

Mere end håndbold

Comedy Night er en del af klubbens #MereEndHåndbold-koncept, hvor man gerne vil skabe anderledes aktiviteter som kan aktivere byens borgere, mens man skaber et mindre overskud på forskellige events, til udviklingen af håndbolden i Hadsten og omegn.

I samarbejde med Elro Fonden bliver Comedy Night afholdt, i forbindelse med deres Elro Dage. Her sørger de for at dække flere udgifter for klubben i forbindelse med afholdelse. Deres eneste krav er at billetprisen ikke må overstige 100 kroner, for alle skal kunne være med, hvilket også ligger fint i tråd med Hadsten Håndbolds tankegang omkring aftenen.

Publiceret 21 February 2020 09:00