Steen Rewitz og Susanne Nygaard stiftede bekendtskab med hinanden, da de har flere flælles patienter. Foto: CSJ

Steen Rewitz og Susanne Nygaard stiftede bekendtskab med hinanden, da de har flere flælles patienter. Foto: CSJ

To garvede behandlere går sammen:

Hammel Sundhedshus slår dørene op

Steen Rewitz og Susanne Nygaard er 'et match made in heaven', mente en fælles patient. Nu starter de nyt sundhedshus sammen

Af
Christina S. Johansen

Hammel Inden for de kommende par måneder pryder et nyt skilt fronten på Banealle 8F. 'Hammel Sundhedshus' vil der stå, og det vil henvise til Steen Rewitz og Susanne Nygaards nye projekt, hvor de slår pjalterne sammen fremfor at drive hver deres klinik.

"Både Susanne og jeg har en mere helhedsorienteret tilgang til patienterne, så vi passer godt sammen og ser det som en fordel at kunne arbejde tæt sammen i hverdagen. Det giver os mulighed for en dyb faglig sparring og tværfaglige forløb, hvor vi begge er inde over. Selvfølgelig til glæde for patienterne - for på den måde kan vi måske få 2 + 2 til at give 5," fortæller Steen Rewitz, som er fysioterapeut og akupunktør, mens Susanne Nygaard er kiropraktor, heilpraktiker og pilates-instruktør.

Sidstnævnte har gennem de seneste 12 år haft klinik og pilates-undervisning i privaten på Solsortevej i Hammel, mens Steen Rewitz i tre år har holdt til i House Of Care.

Kan slet ikke vente

Fra 20. marts er det i midlertid på Banealle, alle Steen og Susannes aktiviteter foregår.

Ud over fysioterapien, kirporaktikken og akupunkturen vil man også kunne få psykomotorisk terapi samt undervisning i pilates og yoga samt måske med tiden massage.

Der er nemlig både tre behandlerrum og en træningssal i det 135 kvadratmeter store lejemål.

"Det bliver især rigtig godt, at vi har muligheden for lige at gå ind i træningssalen med patienterne. Det har jeg virkelig manglet," siger Steen Rewitz, som slet ikke kan vente med at rykke ind på Banealle:

"Jeg glæder mig helt vildt til at få skudt det i gang. Der er slet ingen nervøsitet, for jeg ved bare, at det bliver rigtig godt og spændende," siger han, og Susanne Nygaard fortsætter:

"Det bliver fedt, at vi sparre med hinanden, og at der kommer til at være masser af liv i huset."

Banealle bevæger sig

At der lidt længere henne ad Banealle åbner et nyt tiltag med bevægelse i centrum, kaldet 'Bevæg & Sans' (som du kan læse på side 16 i denne avis, red.) hilser både Steen og Susanne velkomment - Susanne siger:

"Det er da rigtig fint. Forhåbentlig kan vi bruge hinanden og have et godt samarbejde. Det er bare fedt, at der sker en hel masse på gaden."

Publiceret 22 February 2020 11:00