Ole Jepsens graduering til 7. dan fejres i klubben 22. februar. Pressefoto

Ole Jepsens graduering til 7. dan fejres i klubben 22. februar. Pressefoto

Taekwondo:

Ole Jepsen er steget i graderne til 7. Dan

At blive gradueret til 7. Dan kræver mange års træning og fokus, men nu er det lykkes for Ole Jepsen fra Favrskov Taekwondo Klub

Taekwondo Favrskov Taekwondo Klubs Ole Jepsen, med instruktørordenen Kuk Chea Sabum Nim, har bestået 7. Dan. Gradueringen blev foretaget af Grandmaster Momme Knutzen igennem Taekwondo Life Academy.

At blive gradueret til 7. Dan kræver mange års træning og fokus - og blandt andet nyt pensum samt desuden et krav om seks års forberedelse mellem 6. og 7. Dan.

I forbindelse med sin graduering har Ole Jepsen skrevet opgave om, hvordan taekwondoklubberne tiltrækker og fastholder medlemmer og frivillige. Han fandt blandt andet ud af, at det sociale i klubberne vægtes meget højt - netop som det altid har været en af Oles egne mærkesager, siden han begyndte som instruktør i Favrskov Taekwondo Klub. Han forklarer i en pressemeddelelse:

"Med egne klublokaler har vi gode rammer til sociale arrangementer, hvilket vores medlemmer og deres familier vægter højt," siger Ole Jepsen, som har trænet taekwondo siden 1973 og i mange år har været instruktør og bestyrelsesformand i Favrskov Taekwondo Klub.

For at fejre Ole Jepsens 7. Dan graduering inviteres klubbens venner, medlemmer og deres familier til reception 22. februar kl. 16-18 i klubbens lokaler på Thomsensvej i Hadsten.

csj

Publiceret 24 February 2020 11:00