Holdene i den nye serie 3 pulje er: FC Skanderborg, Horsens fS, Hovedgaard IF, Lund IF, Odder IGF, Stilling IF, Østbirk IF og altså HOG Hinnerup 2. Privatfoto

Holdene i den nye serie 3 pulje er: FC Skanderborg, Horsens fS, Hovedgaard IF, Lund IF, Odder IGF, Stilling IF, Østbirk IF og altså HOG Hinnerup 2. Privatfoto

HOG Hinnerup missede oprykning - men nu er der alligevel to hold i serie 3

HOG Fodbold nu også med et tredje hold i Serie 5.

HINNERUP På trods af en efterårssæson, der blev afsluttet med et hold i Serie 3 og Serie 4, er HOG Hinnerup nu klar til foråret med hele to hold i Serie 3.

Efter et nederlag for andet holdet i Serie 4 i efterårets sidste kamp, stod det ellers klart, at oprykning til Serie 3 desværre ikke blev en realite. Det var altså lige indtil, at HOGs banemænd fra Hatting-Torsted sagde nej tak til muligheden for at spille Serie 3, når sæsonen sparkes op i starten af april.

HOG Hinnerup var ikke sen til at takke ja til udfordringen med to hold i Serie 3.

"Vi har en stor, homogen og talentfuld gruppe drenge, og tror på, at vi med hårdt arbejde kan udfordre alle hold i den nye Serie 3 pulje," siger Bjarke Christiansen.

Glad træner

Cheftræner for 2. holdet, Bjarke Christiansen siger:

”Det var en målsætning i efteråret, at vi skulle spille med i den sjove ende af Serie 4. Det lykkes vi med, men oprykningen glippede lige på målstregen. Vi har en stor, homogen og talentfuld gruppe drenge, og tror på, at vi med hårdt arbejde kan udfordre alle hold i den nye Serie 3 pulje”.

Holdene i den nye serie 3 pulje er: FC Skanderborg, Horsens fS, Hovedgaard IF, Lund IF, Odder IGF, Stilling IF, Østbirk IF og altså HOG Hinnerup 2.

wuf

Publiceret 27 February 2020 13:00