Henrik Øelund, afgående direktør på Den jydske Haandværkerskole (DjH) i Hadsten. Pressefoto

Henrik Øelund, afgående direktør på Den jydske Haandværkerskole (DjH) i Hadsten. Pressefoto

Henrik Øelund stopper som direktør for Den jydske Haandværkerskole

Henrik Øelund, direktør på Den jydske Haandværkerskole (DjH) i Hadsten, stopper ultimo juni 2020

Hadsten Henrik Øelund har efter mange års ledelse på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten valgt at stoppe som direktør ved udgangen af juni 2020.

Henrik Øelund har været ansat på DjH i Hadsten i 21 år, heraf de seneste 17 år som direktør.

"Henrik Øelund har med stort engagement for Den jydske Haandværkerskole, medarbejdere, lærlinge og kursister, stået i spidsen for opbygningen af en fælles stolthed for det, som DjH præsterer. Henrik har med forståelse og rummelighed skabt et formidabelt samarbejde mellem alle interessenter. Skolen har under Henriks ledelse opnået noget helt unikt for erhvervsskolesektoren. De sidste otte år er antallet af lærlinge, der vælger Den jydske Haandværkerskole, blevet fordoblet," siger Benny Yssing, formand for DjH’s bestyrelse, i en pressemeddelelse.

Benny Yssing fortsætter:

"Bestyrelsen ser DjH som en veldrevet erhvervsskole, der på fornemmeste vis har klaret de udfordringer, som omverdenen har budt. Vi ser stolte og engagerede medarbejdere med en stor dedikation for deres arbejde og arbejdsplads. Samarbejdet er unikt, især med de forandringer der kommer, når en skole vokser så meget."

Benny Yssing fremhæver yderligere, at strategien som Henrik Øelund har udmøntet og implementeret igennem årene, har fået DjH til at vokse år efter år på grund af en høj kvalitet og fokus på det enkelte menneske.

"Dette er et flot resultat, som Henrik og alle på DjH kan være stolte af," siger han.

Bestyrelsen har igangsætter processen med at finde en ny direktør for DjH. Ansøgningsfristen er 27. marts og man forventer at en ny person kan tiltræde posten 1. juni 2020.

csj

Publiceret 27 February 2020 16:30