Knud Ole Thykær (tv.) står her med Nils Borring og de glade vindere (fra højre) Dines Boye og hans to medarbejdere Le Ngoc Tang og Louise Andersen. Foto: Favrskov Kommune

Knud Ole Thykær (tv.) står her med Nils Borring og de glade vindere (fra højre) Dines Boye og hans to medarbejdere Le Ngoc Tang og Louise Andersen. Foto: Favrskov Kommune

Handicapprisen 2019 går til Dines Boye og Ulstruphallerne

Handicapprisen sætter positiv fokus på forholdene for mennesker med et handicap. Prisen er netop blevet uddelt

Ulstrup Handicaprådet i Favrskov Kommune uddelte torsdag eftermiddag 'Handicapprisen 2019' til Ulstruphallerne og halinspektør Dines Boye.

Borgmester Nils Borring (S) og Knud Ole Thykær, formand for Handicaprådet i Favrskov Kommune, stod for overrækkelsen af prisen, som meget passende fandt sted i Ulstruphallernes café.

Nils Borring holdt tale ved arrangementet, og heri nævnte han Handicaprådets begrundelse for tildelingen - den lyder blandt andet:

"Ulstruphallerne og Dines Boye modtager prisen for det store engagement i at sikre fysisk og psykisk tilgængelighed samt plads til alle uden skelen til funktionsniveau. Dines har gennem flere år investeret sin egen tid til opstart og afholdelse af Hoppeland to gange årligt dedikeret til børn og unge med særlige behov og deres familier. (...) Ved siden af dette har Dines i forbindelse med ombygninger i Ulstruphallerne været aktiv omkring at tænke netop tilgængelighed ind – som eksempelvis forbedrede handicaptoiletter og parkeringspladser."

En ekstra indsats

En af dem, som har indstillet Ulstruphallerne og Dines Boye til prisen, er Camilla Nyegaard fra Ulstrup. Hun blev også nævnt i borgmesterens tale - blandt andet med følgende:

"Ulstruphallerne og Dines Boye gør hele tiden en ekstra indsats for at inkludere alle og tage hensyn, så børn og unge med særlige behov også kan være med på deres egne præmisser."

Har hovedet fuld af ideer

Med prisen følger en check på 5.000 kroner, og Dines Boye ved allerede, hvad pengene skal bruges til:

" Vi vil købe motoriklegetøj til de mindste børn. Der er kommet meget spændende nyt, og vi kan godt få en del for pengene. Det nye legetøj kan bruges, når vi har Hoppeland.

Prismodtageren er glad for anerkendelsen og kalder det et "fedt skulderklap".

Men han har ikke tid til at hvile på laurbærene, for Dines Boye har nemlig hovedet fuld af idéer, som kan gøre Ulstruphallerne til et endnu federe sted:

"Det kunne være spændende at få en stor port i en af hallerne, så vi kan få en mobil klatrevæg med trampoliner," fortæller han i en pressemeddelelse.

Publiceret 28 February 2020 16:00