Hør ægteparret Tine Rydahl og Henning Vestergaard fortælle om deres tanker med en vandregruppe - i Sløjfen 7. marts kl. 11.30. Privatfoto

Hør ægteparret Tine Rydahl og Henning Vestergaard fortælle om deres tanker med en vandregruppe - i Sløjfen 7. marts kl. 11.30. Privatfoto

Natur, motion og socialt:

Ny vandregruppe i Hadsten

Lokalt ægtepar vil stå i spidsen for en ny vandregruppe i Hadsten. Distancen skal være 8-16 km

Af
Christina S. Johansen

Hadsten Ægteparret Tine Rydahl og Henning Vestergaard fra Hadsten er begejstrede for at vandre, og nu vil de have andre med sig på tur.

"Vi synes lidt, at der er et hul i forhold til en vandregruppe her i Hadsten. Vi har undersøgt sagen, da vi ikke vil gå andre i bedene," fortæller Tine Rydahl.

Derfor ønsker ægteparret altså at lave en ny, uformel vandregruppe, hvor distancen skal være et sted mellem otte og 16 kilometer. Og det er ikke kun ruter i nærmiljøet, som ægteparret pønser på.

"Tanken er, at vi kører sammen ud til naturskønne områder. Det ligger fint i tråd med, at vandreturen ikke bare er noget, som skal overstås, det skal være en oplevelse," siger Tine Rydahl.

Er man interesseret i at høre mere, kan man møde op i Sløjfen 7. marts klokken 11.30, hvor Tine Rydahl og Henning Vestergaard vil fortælle mere om deres tanker med en vandregruppe.

"Det at vandre har mange aspekter i sig. For det første får man sig nogle skønne naturoplevelser. For det andet får man masser af god motion, og for det tredje er der det sociale. Eksempelvis har vi selv arbejdet udenbys og kender faktisk ikke så mange i Hadsten, selvom vi har boet her siden 1985," siger Tine Rydahl.

Publiceret 05 March 2020 16:15