Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Johns gode idé:

Vil hjælpe corona-ramte via Facebook-gruppe

Via Facebook-gruppen 'Hinnerup og corona' vil John Sørensen tilbyde hjælp til praktiske gøremål for corona-ramte. Han opfordrer flere til at tilmelde sig

Af
Christina S. Johansen

Corona-virussen har indtaget hele landet. Nye tal viser 340 smittede og 1.231 i karantæne - tallene er opgjort i morges klokken henholdsvis 7.30 og 9.30. Og tallet vil blot stige den kommende tid.

Derfor tænker John Sørensen fra Hinnerup, at det nu er på tide at sætte nogle praktiske hjælpe-foranstaltninger i verden i sit lokalområde.

Det er der kommet Facebook-siden 'Hinnerup og corona' ud af.

"Hvis jeg kan hjælpe nogle, som er ramt af sygdom eller karantæne, så vil jeg gerne det. Og jeg håber, at der er mange flere hjælpere, som melder sig på banen," siger han.

Hjælpere og de ramte kan finde hinanden

Meningen med Facebook-siden er, at hjælpere og de syge/karantæneramte kan skrive sammen.

"Det er ikke alle, som har familie eller venner, der har mulighed for at hjælpe med det praktiske ting som indkøb eller andet. Derfor vil jeg gerne stille mig til rådighed," siger John Sørensen, og fortsætter:

"Lige nu hører vi ikke meget til virussen helt lokalt, men det kan jo hurtigt komme, og så er vi nødt til at tænke i praktiske løsninger. Måske kunne man endda forestille sig, at Brugsen lavede en form for corona-kasse, som vi hjælpere så bragte ud til de ramte."

John Sørensen opfodrer omegnsbyerne til at sætte lignende titag i søen.

Publiceret 11 March 2020 11:30