"Nu er bøtten vendt fuldstændig," siger forpagter af Pøt Mølle, Flemming Christiansen. Arkivfoto: CSJ

Kæmpe redningskrans:

Kærligheden vælter ind over Pøt Mølle

Lokalavisen Favrskov kunne i går berette om de hårde tider, som blandt andet Pøt Mølle oplever grundet corona-virussen. Men nu står de lokale sammen om restauranten

Hammel Det var en bedrøvet forpagter af Restaurant Pøt Mølle, som Lokalavisen Favrskov talte med torsdag 12. marts. Forretningen bløder på grund af corona-virussen, fortalte han ærligt og ærgerligt i en artikel.

Mindre end et døgn senere er stemningen dog en helt anden hos forpagter Flemming Christiansen.

Artiklen fik nemlig både de lokale borgere og virksomheder op af stolen.

"Bøtten vendte fuldstændigt i aftes. Jeg blev kimet ned af folk, som opfordrede mig til at lave take away - så det gør jeg altså nu. I aften laver vi vores faste fredags-tilbud på ribeye som take away. Og så gør vi det samme med vores onsdags-wienersnitzel og torsdags-flæsk. Vi arbejder desuden på mere mad ud af huset," fortæller en glad Flemming Christiansen.

"Alle er simpelthen så opsatte på, at Pøt Mølle selvfølgelig skal overleve det her. Flere af de personer, som har aflyst arrangementer, har ringet tilbage og forsikret mig om, at de selvfølgelig booker igen, når det værste er klinget af. Også virksomheder har kontaktet mig og sagt, at de gerne vil have frokostordning hos mig, når det her er ovre. Det er simpelthen en kæmpe redningskrans, og jeg er så taknemmelig," fortsætter forpagteren, som er gået fra at sende alle mand hjem til nu at hive flere på arbejde igen.

"De lokale fortæller mig, at Pøt Mølle er kommet for at blive - jeg garanterer, at jeg er klar på at kæmpe med næb og klør!"

Publiceret 13 March 2020 10:00