Simon Buus er til daglig ansat i Hadsten Kultur- & Idrætscenter og i Hadsten Håndbold i to deltidsstillinger. Arkivfoto

Simon Buus er til daglig ansat i Hadsten Kultur- & Idrætscenter og i Hadsten Håndbold i to deltidsstillinger. Arkivfoto

Skifter fra Liberal Alliance:

Kultur- og idrætsmand vil i byrådet for Venstre

Erhvervslivet og iværksætteri er et fokusområde som Simon Buus Olsen vil arbejde med, hvis han kommer i byrådet

politik 31-årige Simon Buus Olsen håber på at komme i byrådet i Favrskov Kommune for Venstre ved kommunalvalg i 2021. Han stillede også op til KV17, hvor det dog var for Liberal Alliance. I den mellemliggende periode har han dog skiftet parti og stiller nu op for Venstre.

Simon Buus Olsen er til daglig ansat i Hadsten Kultur- & Idrætscenter og i Hadsten Håndbold i to deltidsstillinger.

"Jeg har en enorm frihed og tillid fra bestyrelsen i klubben til at prøve nogle ting af. Så kan jeg glæde mig over, at jeg med overskuddet fra de forskellige ting, kan være med til at udvikle håndbolden i Hadsten og omegn for børn, unge og voksne," fortæller Simon Buus Olsen.

Erhverv og iværksætteri

Erhvervslivet og iværksætteri er et fokusområde som Simon Buus Olsen vil arbejde med fremover at få på dagsordenen i Favrskov.

"Jeg synes fokus er blevet alt for meget på at udskamme dem der tjener penge, fremfor at rose dem for deres initiativ og handlekraft, der skaber arbejdspladser til vores borgere. I Favrskov må det være en ambition at vi skal ligge nummer 1 en dag på den liste," mener Simon Buus Olsen.

Andre områder Simon vil fokusere på er børn og skole, samt en realistisk klimapolitik hvor han synes dommedagsprofetierne får for let spil.

mj

Publiceret 15 March 2020 08:00