Helle Boye vil gerne sige tak til hjælpsom kvinde. Privatfoto

Helle Boye vil gerne sige tak til hjælpsom kvinde. Privatfoto

Fremmed hjalp Helle i brugsens kø: "Jeg græd hele vejen hjem"

Helle Boye vil gerne sige tusind tak til den kvinde, som søndag betalte for hendes varer i SuperBrugsen

Af
Christina S. Johansen

Hammel Søndag formiddag tog 69-årige Helle Boye fra Hammel på indkøb i den lokale SuperBrugsen. Hun fandt de par ting, som hun skulle bruge og bevægede sig mod kassen.

Da det blev hendes tur, gik det op for hende, at hun havde glemt sin pung.

"Jeg sagde til kassedamen, at så måtte hun fjerne mine ting. For jeg orkede ikke at skulle ned i butikken igen," fortæller Helle Boye dagen derpå.

Men så skete der noget, som hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

"En yngre kvinde foran mig i køen vendte sig om med et stort smil og sagde til kassedamen, at hun nok skulle betale mine varer," fortæller Helle Boye, som tilbød kvinden at overføre penge via MobilePay.

"Men kvinden sagde bare: 'Ikke tale om! Så har jeg gjort en god gerning i dag'," fortæller Helle Boye og fortsætter:

"Ved du hvad, jeg græd hele vejen hjem. I denne tid, hvor vi taler så meget om hamstring og så vider, så oplever jeg pludselig sådan en næstekærlighed - og nu bliver jeg helt rørt igen bare ved at tale om det."

Da hun havde sundet sig derhjemme lagde hun oplevelsen ud på Facebook-gruppen 'Hammel Info', hvor opslaget i skrivende stund har fået 755 positive tilkendegivelser.

"Jeg havde aldrig nogensinde troet, at så mange ville reagere på det. Nu håber jeg bare, at den yngre kvinde ser mit opslag, så jeg kan sige tusind tak!"

Publiceret 16 March 2020 17:30