Os fra avisen:

Når gavmildhed og hjælpsomhed fylder os

Af
Kian Johansen

Sammenhold Denne uges Lokalavisen Favrskov er fyldt med de gode historier, om, hvordan vi håndterer en ny hverdag, styret af en Coronavirus og alle anbefalingerne fra myndighederne.

Vi er nemlig både glade og stolte over, at kunne præsentere en avis fyldt med gavmildhed og hjælpsomhed og opfindsomme tiltag,

Vi håber, at mange flere føler sig inspireret af at læse, hvordan vi hver især kan gøre en stor forskel for andre, om det foregår bag en skærm, eller ved at bruge sin krop aktivt til at hjælpe andre.

Husk som altid at støtte det du gerne vil have mere af. Om det så er butikslivet, bestemte erhverv, eller måske din lokale avis, der med nyheder er det lokale samlingspunkt, så kan denne tid være en påmindelse til os alle om at værne om det nære.

Ligesom du sikkert sidder derhjemme de kommende uger, så gør vi fra Lokalavisen Favrskov det samme.

Af respekt for dig og dem omkring dig , så sørger vi for at holde afstand i den kommende tid. Vores kontor i Hadsten er bemandet, men vi vil helst have opkald eller e-mails fra dig. Ligesom vi gør det samme den anden vej.

Afstanden er kun kropslig. Vi håber at denne avis vil vise dig, at du ikke er alene. Og at vi sammen gør en forskel - Coronavirus eller ej.

Publiceret 19 March 2020 08:00