Ansø of Denmark modtog for nogle få uger siden Red Dot Award for samme knivserie. Det er en stor international design pris. Pressefoto.

Ansø of Denmark modtog for nogle få uger siden Red Dot Award for samme knivserie. Det er en stor international design pris. Pressefoto.

Knive fra Ansø of Denmark er nomineret til designpris

Jens Ansø er med en eksklusiv knivserie blevet nomineret til designpris

Af
Anette Bonde

'Handmade Danish High-End Kitchen Knife Set' af designvirksomheden Ansø of Denmark er finalist i kategorien Feel Good–Product i Danish Design Award. Ansø of Denmark har adresse i Farre.

Danish Design Award har kategorier, der spænder fra sundhed over ressourcebevidsthed til forbedring af arbejdslivet.Vinderne kåres ved en prisuddeling 2. juni.

Mest kendt i udlandet

"Som en dansk designer der fortrinsvis er kendt i udlandet betyder det rigtig meget at blive anerkendt i Danmark. Denne nominering har været en drøm og mål i flere år, så det var en dejlig nyhed vi modtog 18. marts," siger Jens Ansø.

For samme knivserie modtog Ansø of Denmark tidligere i denne måned en Red Dot Award, der er en stor international design pris, i kategorien “Product Design.”

Ansø of Denmark er et mindre design og produktionsfirma med fokus på foldeknive og køkkenknive som især eksporteres til USA.

"Vores ambition med vores Njord Køkkenknivs linje er at slå igennem i Danmark. Denne nominering er et kæmpe klap på skulderen."

International jury

Danish Design Award er Danmarks store årlige designpris, der hylder den forskel, design kan gøre for mennesker, virksomheder og samfund. Prisuddelingen gennemføres i samarbejde mellem Dansk Design Center og brancheorganisationen Design denmark.

Finalister og vindere udvælges af den internationale jury, der består af førende eksperter inden for blandt andet design, innovation, teknologi og bæredygtighed.

Publiceret 31 March 2020 09:00