For at støtte det lokale butiksliv, har Lokalavisen Favrskov købt gavekort i lokale butikker. Dem kan du nu vinde. Vi trækker lod om dem.

For at støtte det lokale butiksliv, har Lokalavisen Favrskov købt gavekort i lokale butikker. Dem kan du nu vinde. Vi trækker lod om dem.

Lokalavisen bakker op:

VIND gavekort til de lokale butikker

Lokalavisen Favrskov har købt en masse gavekort til lokale butikker, som vi i de kommende uger giver videre til vores læsere

Lokalavisen Favrskov vil gerne hjælpe det lokale handelsliv i lokalavisens dækningsområde. Derfor har vi købt en ordentlig stak gavekort til en række butikker.

Dem sætter vi på højkant i en konkurrence over de kommende uger. Hvert gavekort har en værdi af 150 kroner og kan bruges i et år fra modtagelsen.

Vil du deltage i konkurrencen om et af gavekortene, skal du sende en e-mail med dit navn, by og mobilnummer til Lokalavisen Favrskov på konkurrence.favrskov@lokalavisen.dk

På fredag 3. april trækker vi de første 26 vindere af gavekort. Se længere nede til hvilke butikker.

Konkurrencen kører i to omgange og den anden trækning er tirsdag 14. april, hvor vi også trækker lod om gavekort. Ved at sende os en e-mail accepterer du, at vi deler vindernes kontaktoplysninger med butikkerne, men kun i forbindelse med konkurrencen. Vindernes navne offentliggøres i avisen.

Du kan også hjælpe

Du kan også hjælpe med at støtte dine lokale butikker lige nu ved at holde øje med de tiltag, de enkelte butikker forsøger sig med.

Bestil en god middag og få den bragt til døren. Bestil tøj og sko og andre varer lokalt og få det leveret eller hent det ved butikken.

Her kan du vinde gavekort til:

Belfam, Hammel

Blomstertorvet Ulstrup

Butik Natalie, Hadsten

Brilleriet Nyt Syn, Hammel

Centrum Tøj, Hammel

Din Tøjmand Claus Hvass, Hinnerup

FashiontoDay, Thorsø

Fri Bikeshop Veller, Hammel

Gadens Gourmet, Ulstrup

Hammel Boghandel

Hammel Guld Sølv & Ure

Hinnerup Optik & Guld

Ketty Skov, Hammel

Kok Omega, Søften

Kop og Kande, Hadsten

Mit Hjem, Hammel

Miko Garant Hammel

Mrs. Jones, Hadsten

Restaurant Pøt Mølle, Hammel

Rønbæk Gartneri, Hinnerup

SuperBrugsen Hammel

Shell Hammel (x2 gavekort)

Slagter Knud Schou, Laurbjerg

Tennegaarden, Grundfør

Voldby Købmandsgård

Publiceret 01 April 2020 06:00