Bente Nørgaard står midlertidigt i spidsen for Favrskov Erhvervsråd, der udskyder den årlige generalforsamling til ubestemt tid.

Bente Nørgaard står midlertidigt i spidsen for Favrskov Erhvervsråd, der udskyder den årlige generalforsamling til ubestemt tid.

Erhvervsrådets generalforsamling er igen udsat

Coronakrisen udsætter endnu en gang erhvervsrådets store beslutninger

Af
Kian Johansen

Favrskov Den planlagte generalforsamling i Favrskov Erhvervsråd, der skulle have været afholdt senest i april måned, udsættes på ubestemt tid, fortæller Favrskov Erhvervsråd i en nyheds-e-mail.

"Vi er i en ekstraordinær situation og må derfor se tiden an - ligesom mange andre gør. Vi håber på jeres forståelse. Når der kommer mere ro på situationen, indkalder vi til ny generalforsamling 2020. Alle Favrskov Erhvervsråds øvrige arrangementer er ligeledes udsat til ugen efter påske," lyder det.

Dermed får erhvervsrådet en tiltrængt pustepause og en bedre mulighed for at finde sine egne ben.

Ingen erhvervschef og politikere

Fornylig blev erhvervschef Anders Hermansen opsagt, og coach og iværksætterkonsulent Bente Nørgaard fra Hinnerup udfylder en midlertidig rolle som erhvervsrådets chef.

Og ved den kommende generalforsamling træder borgmester Nils Borring (S) og 1. viceborgmester Flemming Nørgaard (V) ud af Favrskov Erhvervsråds bestyrelse. Det sker efter en længere proces, hvor Erhvervsrådet har ændret den fremtidige opgaveløsning og profil i retning af en mere uafhængig medlemsorienteret rolle.

Den nye profil har bl.a. ført til at kommunaldirektør Jan Kallestrup har haft anbefalet Økonomiudvalget i Favrskov at sende de erhvervsfremmeydelser, som Favrskov Erhvervsråd udfører for kommunen, i udbud fra 2021. Og nu skal en midtvejsevaluering til sommer afgøre, om der kommer et udbud af de opgaver som Favrskov Erhvervsråd i dag udfører.

Publiceret 07 April 2020 09:00