Heidi Steffensen står bag Hitz2Kidz med god hjælp og opbakning fra manden Martin Karlsen. Foto: CSJ

Heidi Steffensen står bag Hitz2Kidz med god hjælp og opbakning fra manden Martin Karlsen. Foto: CSJ

Gurli Gris er flyttet ind på Østergade:

"Ny" butik med børnetøj og legetøj

Nu er det igen muligt at købe børnetøj og legetøj i centrum af Hammel

Af
Christina S. Johansen

Hammel Gurli Gris, Paw Patrol, Frost, Spider Man, Batman og masser af alle de andre kendte figurer fra børnefjernsyn finder du på hylderne hos Hitz2Kidz, som netop er flyttet ind i I-Shoppens gamle lokaler i Hammel - nærmere bestemt Østergade 26.

I butikken finder man et væld af forskellige produkter med de kendte børnefjernsyns-figurer - både tøj og legetøj. Men der er også et bredt udvalg af andet legetøj for de mindste.

Det er Heidi Steffensen, som står bag den "nye" butik, med god hjælp og opbakning fra manden Martin Karlsen.

Anførselstegnene om ordet "nye" henviser til, at der faktisk slet ikke tale om en ny butik.

Hitz2Kidz har nemlig i to år eksisteret som webshop og har fysisk holdt til hos Hagro lamper på Englandsvej ved Anbæk.

"Der har vi været super glade for at være, og vi kunne se, at det begyndte at gå rigtig godt derude, så jeg tænkte, at hvis jeg skulle prøve det her med en rigtig butik af, så skulle det være nu. Jeg vil ikke sidde som 60-årig og tænke: 'Hvorfor gjorde jeg det ikke.' Man er nødt til at prøve nogle ting af og turde tage nogle chancer," fortæller Heidi Steffensen, som derfor sagde sit andet sideløbende job op i december og derfra gik all in på at drive Hitz2Kidz på fuld tid.

Besluttet før corona

Beslutningen om at leje lokalerne på Østergade blev ligeledes truffet i december, og i februar var alt på plads med udlejer.

"Det var altså, før vi rigtig kendte noget til corona," siger Heidi Steffensen og fortsætter:

"Det er selvfølgelig ikke super optimalt at åbne lige nu, men jeg tænker, at det nok skal gå. Vi har jo heldigvis også vores hjemmeside. Og det er måske i virkeligheden en meget god test: Hvis vi kan klare os igennem det her, så kan vi også klare os gennem andre hårde tider."

Alle skal kunne være med

Parret bag Hitz2Kidz har selv tre børn på 13, seks og fire år, og de har været med til at inspirere til butikkens indhold på flere måder.

"Vi ved, at børn gerne vil have eksempelvis tøj med de kendte figurer, som de ser i fjernsynet. Vi ved også, hvor dyrt det kan være. Derfor kan alle være med prismæssigt hos os. Det kan lade sig gøre, fordi vi handler direkte med producenten," siger Martin Karlsen, som er meget med inde over sin kones butik.

Butikken slog dørene op til de nye lokaler 6. april og vil fremover have åbent fra klokken 10.00-17.30. Mens corona-virus hærger, vil åbningstiderne dog være ændret.

Publiceret 14 April 2020 19:00