Lina Damgaard vil ikke længere stå i spidsen for InsideUpstairs i Hammel. Foto: CSJ

Lina Damgaard vil ikke længere stå i spidsen for InsideUpstairs i Hammel. Foto: CSJ

Trist nyhed:

Lina stopper som forpagter af InsideUpstairs

Corona-krisen har været hård for Lina Damgaard, som derfor vælger at stoppe som forpagter i InsideUpstairs

Hammel Caféen InsideUpstairs i Hammel åbner ikke igen efter coronakrisen. Lina Damgaard, der er forpagter af InsideUpstairs, har i et brev til Favrskov Kommune meddelt, at hun har fundet det nødvendigt at opsige forpagtningen.

Baggrunden for Lina Damgaards beslutning er den aktuelle coronakrise og den usikre fremtid for restaurationsbranchen herefter.

Det har ikke været let for hende at træffe beslutningen, skriver hun på InsideUpstairs' Facebook-side:

"Det er med stor sorg, at jeg må meddele, at InsideUpstairs ikke åbner igen. De seneste måneder har været et stort økonomisk pres, hvor jeg ikke har kunnet undgå et stort tab. Ved at stoppe nu er ingen leverandører kommet i klemme og alt mit fantastiske personale har fået deres løn," skriver hun, og hun fortsætter:

"Jeg tænker meget på alle jer, der har booket fester det næste stykke tid, men jeg er sikker på, at kommunen finder en engageret, ny forpagter, der vil hjælpe med jeres fester. Tusind tak for syv dejlige år med masser at nye bekendtskaber og fantastiske gæster. I har været de bedste kunder. Kommer til at savne jer hver og én."

Lina Damgaard har siden 2013 forpagtet cafeen i kulturhuset.

Belyser forskellige scenarier

Derfor skal kommunen altså finde en ny forpagter, når den nuværende forpagtning udløber ved udgangen af juli 2020.

Kommune er allerede godt i gang med at belyse forskellige scenarier for den fremtidige cafédrift og vil snarest muligt informere nærmere herom.

Lina Damgaard vil indtil udløb af juli sørge for den daglige mødeforplejning i kulturhuset, hvis ellers corona-situationen tillader dette i den kommende tid. Der er lukket ned for aktiviteter i kulturhuset på nuværende tidspunkt og foreløbig indtil 10. maj 2020.

Publiceret 24 April 2020 10:39