De 'Forbandede år' er en film om en families store dilemmaer i et besat Danmark. Foto De forbandede år / Scanbox entertainment.

De 'Forbandede år' er en film om en families store dilemmaer i et besat Danmark. Foto De forbandede år / Scanbox entertainment.

Konkurrence:

Vind DVD med storfilmen 'De Forbandede År'

3 DVD'er på spil op til 75-årsdagen for Danmarks Befrielse

Af
Kian Johansen

Konkurrence Dramaet om 2. verdenskrig, med Jesper Christensen, Bodil Jørgensen og mange flere, har blandt andet været vist i Hadsten Bio og Fotorama i Hammel i starten af dette år.

Scanbox Entertainment og Lokalavisen Favrskov udlodder 3 DVD’er med filmen, der netop udkommer på DVD/Blu-ray 4. maj 2020 – på 75 års dagen for Danmarks befrielse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her på www.favrskov.lokalavisen.dk, så deltager du i lodtrækningen.

Konkurrencen slutter mandag 4.maj klokken 10.00. Vinderne får direkte besked.

20 års research

I januar var der biografpremiere på den historiske storfilm De Forbandede År med Jesper Christensen, Bodil Jørgensen og mange flere. Manden bag, er en af Danmarks største instruktører Anders Refn, der efter 20 år væk fra instruktørrollen gjorde comeback med dramaet om 2. verdenskrig.

Filmen blev en publikumssucces i biografen med 369.000 solgte billetter. Den er taget af plakaten pga. corona, men fra 4. maj 2020 - 75 års dagen for Danmarks befrielse - bliver det muligt at opleve filmen hjemme i stuerne, når filmen udkommer på DVD/Blu-ray.

Det er Scanbox Entertainment, Space Rocket Nation og Vulkan Film, der sammen med instruktør Anders Refn står bag filmen om 2. verdenskrig.

Anders Refn har brugt 20 år på at researche, skrive manuskriptet og forberede sit nye danske drama, der skildrer krigens nådesløse greb om en dansk familie i de første år af besættelsen (1940-43), hvor samarbejdspolitikken mellem Danmark og Tyskland eksisterede.

Publiceret 27 April 2020 17:00