Guldfesten i Favrskov.

Guldfesten i Favrskov.

Guldfesten:

Vi vil og skal stadig hædre vores foreningsliv

Lokalavisen Favrskov efterlyser kandidater til fem priser og laver en afstemning online

Af
Kian Johansen

Guldfesten Dette års kåring af guldvindere, kulturtalenter, foreninger og idrætstalenter under Guldfesten er på grund af Corona-situationen aflyst.

Det afholder os ikke fra at kåre og hædre dem, vi syntes fortjener det.

Derfor kårer vi vinderne af Guldfesten her i avisen og på hjemmesiden. Der er både hæder og kontanter i spil til prismodtagerne, takket være støtte fra Wavin, samt Kultur- og Fritidsudvalget i Favrskov Kommune.

Indstil en kandidat

Send dit bud til ifavrskov@lokalavisen.dk

E-mailen skal indeholde: Navn, sportsgren/kunstart, erhverv, alder, bopæl og mobilnummer.

Skriv hvilken pris du indstiller vedkommende til i emnefeltet. Vedhæft et portrætfoto af vedkommende i en opløsning højere end 1 mb.

FAKTA

Vi leder efter:

  • Guldvinderen. Idrætsudøvere fra en forening i Favrskov, eller bosiddende i Favrskov, der har vundet guld, til DM eller derover i kalenderåret 2019. Diplom og 10.000 kroner. Sponsor: Wavin.
  • Årets leder. En frivillig foreningsleder under 40 år, der gennem flere år har ydet en stor indsats til glæde for børn og unge i en godkendt forening i Favrskov Kommune. Diplom og 5.000 kroner. Sponsor: Favrskov Kommune
  • Årets Forening. En forening i Favrskov, der har iværksat et innovativt projekt, styrket rekruttering og uddannelse af unge ledere eller på anden måde har markeret sig, foreningen har opnået en stor medlemsfremgang eller anden positiv udvikling. Det kan knytte sig til indsatser, der har været igangsat inden for de sidste par år, og hvor effekten ses nu. Diplom og 5.000 kroner. Sponsor: Wavin.
  • Kulturtalentprisen. Tildeles en person mellem 15-25 år eller en gruppe af unge, der har vist et specielt talent inden for musik, billedkunst, litteratur, teater, dans eller film. Prismodtageren skal have boet størstedelen af sit liv i Favrskov Kommune. Diplom og 5.000 kroner. Sponsor: Favrskov Kommune
  • Idrætstalentprisen. Tildeles en person mellem 15-25 år eller en gruppe af unge, der har vist et specielt talent inden for idræt. Prismodtageren må ikke have vundet DM eller derover endnu og skal have boet størstedelen af sit liv i Favrskov Kommune. Diplom og 5.000 kroner. Sponsor: Favrskov Kommune

Publiceret 28 April 2020 11:00