Casper Brix og Pernille Christoffersen ejer Brix Catering. De vil gerne takke de lokale for flot opbakning. Eksempelvis har alle 40 konfirmationer valgt blot at udskyde ordren, og en femtedel af dem har betalt allerede nu. Foto: CSJ

Casper Brix og Pernille Christoffersen ejer Brix Catering. De vil gerne takke de lokale for flot opbakning. Eksempelvis har alle 40 konfirmationer valgt blot at udskyde ordren, og en femtedel af dem har betalt allerede nu. Foto: CSJ

Højt humør hos Brix Catering:

"Sindssygt god opbakning - tak!"

Hos Brix Catering i Hammel er negativitet pakket væk

Af
Christina S. Johansen

Hammel Det kan godt være, at Brix Catering har mistet to millioner kroner i omsætning, alligevel er det en utroligt positiv ejer, Casper Brix, som ringer til Lokalavisen Favrskov.

"Ja, det er en lortetid lige nu, men vi er ikke negative, for helt ærligt oplever vi lige nu flere positive episoder end negative," siger han.

"Faktisk går vi og overvejer at opkøbe andre virksomheder i samme branche, så vi kan slå vores navn endnu mere fast. Jeg tror på, at når vi er på den anden side af det her, så vil danskerne tænke: 'Nu skal der dælme fejres med en endnu større fest'," siger han og fortsætter med at fortælle, at han egentlig ringer, fordi han er træt af dårlige nyheder, og derfor nu vil dele noget positivitet - og så vil han sige tak. Tak til alle dem, som har støttet forretningen i dens plan b med take away, der nu har kørt siden nedlukningens begyndelse.

"Der har været sindssygt god opbakning. Eksempelvis lagde jeg søndag (19. april, red.) et tilbud ud på fredags-tapas. Jeg regnede måske med maksimalt 150 bestillinger. Et døgn senere måtte jeg lukke tilbuddet på 434 portioner. Derfor skylder jeg en tak. Jeg har 17 personer på lønningslisten og har ikke måttet fyre en eneste endnu. Så tak, det er jeres fortjeneste!"

Publiceret 29 April 2020 06:00