Anette Nielsen har været ansat i Hadsten Farvehandel i 22 år. Foto: CSJ

Anette Nielsen har været ansat i Hadsten Farvehandel i 22 år. Foto: CSJ

Hobby og maling: "Det er fedt at have travlt"

Af
Christina S. Johansen

Hadsten Corona-tiden er blevet brugt på at aktivere børnene med hobby-ting, og forældrene har givet hjemmets vægge en omgang maling.

Det er meldingen fra Hadsten Farvehandel, som har haft mere travlt end normalt de seneste på måneder - og det er altså både forretningens hobby-afdeling og maler-afdeling, som der har været godt gang i.

"Ja, vi kan jo lidt af hvert her hos os," siger Annette Nielsen med et smil.

"Man kan selvfølgelig godt have det lidt dårligt over, at man skummer fløden på noget skidt, men det er altså fedt at have travlt. Vi har bare skullet vænne os til, at betjeningen ikke har kunnet være så personlig, som vi jo ellers slår meget på," fortsætter Annette Nielsen, der har været ansat i Hadsten Farvehandel i 22 år.

Mere fokus på lokal handel

Den garvede farvehandler fortæller, at de ansatte har delt sig op i hold, så de kun er to i butikken ad gangen. Det har til tider betydet lidt ekstra ventetid, og det har kunderne været forstående overfor.

Faktisk synes Annette Nielsen, at der er en positiv sidegevinst ved corona-krisen:

"Jeg synes, at folk er blevet nogle bedre mennesker, som i højere grad har sørget for at tage sig godt af hinanden. Og så har flere fået fokus på at handle lokalt."

Publiceret 30 April 2020 11:00