Flere kunder havde det ligesom en gammel kammerat var vendt hjem, da Jan Steensgaard kortvarigt solgte herretøj i Hadsten igen. Foto: Kian Johansen

Flere kunder havde det ligesom en gammel kammerat var vendt hjem, da Jan Steensgaard kortvarigt solgte herretøj i Hadsten igen. Foto: Kian Johansen

Længsel:

Tøjhandler vendte hjem - for en kort bemærkning

I to dage satte Jan Steensgaard telt op med herretøj i Hadsten. For tre år siden lukkede han sin herretøjsforretning i byen

Af
Kian Johansen

Hadsten Der var mange smil og genkendende nik til Jan Steensgaard, da han i sidste uge besøgte Søndergade med et telt med udsalgsvarer.

Herretøjshandleren har butik i Aars og havde indtil for tre år siden Marcus i Hadsten Centret. Den måtte han lukke og koncentrere sig om butikkerne i Hadsund og Aars.

Siden er butikken i Hadsund også afhændet.

Lige nu bor han i Randers, men en kæreste fra Hadsten trækker ham snart til byen igen. Der skal bygges nyt hus, afslører han.

Helle og Lars spurgte mig pænt

"Det var egentlig Helle Bandholtz-Madsen fra Mrs. Jones og Lars Simonsen fra Hadsten Blomster, der spurgte om jeg ikke ville stille op et par dage. Og da jeg har en del tøj liggende i Aars, hvor vi havde lukket ind til påske, så tænkte jeg det kunne væres sjovt nok at komme hjem," siger 45-årige Jan Steensgaard, med sit sædvanlige brede smil og karakteristiske glimt i øjet.

I en pause fra tøjsalget denne kolde formiddag får vi dog spurgt til fremtidsplanerne for om han kunne være lun på en herretøjsbutik i Hadsten igen.

"Helt ærligt. Det ved jeg ikke om det kan lade sig gøre. Der skal jo også være penge i det. Men det er skidehyggeligt at være tilbage lige nu, så man ved jo aldrig," lyder det med den sædvanlige charme i stemmen fra Jan Steensgaard.

Publiceret 05 May 2020 08:00