Foto:

Foto: Sofie Amalie Skovsager

TV: Popkometen Nicklas Sahl gav minikoncert i baggård

Den danske popkomet Nicklas Sahl fra Hadsten spillede onsdag aften op med guitar og popmelodier til koncert i en baggård på Frederikbjerg i det centrale Aarhus som en del af Musikhuset Aarhus og Spar Nord Fondens Take Away-Koncerter

Af
Sofie Amalie Skovsager

Nicklas Sahl fra Hadsten kom onsdag aften musikglade aarhusianere til undsætning, da han gav koncert i en baggård på Frederiksbjerg i det centrale Aarhus. Koncerten var udloddet som en del af Musikhuset og Spar Nord Fondens take away-koncerter, som lige nu storhitter i de aarhusianske baggårde og hjemme i stuerne.

Tiden kalder på at tænke ud af boksen, så vi fortsat kan få musikalske oplevelser. Musikhuset Aarhus har med hjælp fra Spar Nord Fonden arrangeret såkaldte take away-koncerter, hvor en koncert udloddes på Facebook, og vinderen derefter kan invitere sine naboer til en mini-livekoncert i baghaven eller baggården.

Nicklas Sahl

Nicklas Sahl Pressefoto: Musikhuset Aarhus

Koncerterne streames live, så andre kan opleve eller genopleve oplevelsen hjemme fra stuerne. De to første koncerter med Jacob Dinesen og Allan Olsen var en succes, og er blevet set af flere end 246.000 danskere, fortæller Musikhuset Aarhus, som er begejstrede over den nye musikform.

"Vi er enormt glade for, at folk har taget så flot imod ”Musikhuset Take Away”. Vi savner i den grad at mærke livesuset i Musikhuset og er begejstrede over, at det er lykkedes os at bringe livemusikken ud i byen og hjem i så mange danskeres stuer," siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj i en pressemeddelelse.

           

Publiceret 07 May 2020 14:00