Her er væltet en halv væg som en del af den renovering af John's Bodega, som Jacob Olsen har haft travlt med under corona-nedlukningen. Foto: CSJ

Her er væltet en halv væg som en del af den renovering af John's Bodega, som Jacob Olsen har haft travlt med under corona-nedlukningen. Foto: CSJ

John's Bodega:

Frisker op og sender kunderne en varm tanke

Selvom John's Bodega er corona-lukket, er der liv i lokalerne

Af
Christina S. Johansen

Hammel Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, sådan er "glasset-er-halvt-fyldt"-tankegangen hos Jacob Olsen, der driver John's Bodega i Hammel og Centralkroen i Hadsten sammen med René Hansen.

Lokalavisen Favrskov mødte ham på John's i fredags.

"Jeg prøver at holde humøret højt, og hvis man nu skal prøve at se bare lidt positivt på tingene, så har nedlukningen da givet mulighed for at få frisket stedet op," siger han og viser forandringerne frem.

Udendørs er vinduer og dør malet, og der er blevet anlagt en stor fliseterrasse, hvor der før var hullet asfalt. Indenfor er alle gulve blevet slebet og pudset, og der er kommet nye klinker ved indgangen, hvor der desuden er blevet væltet en halv væg - som man kan se på billedet - ligesom der er kommet flere siddepladser. Endelig er alle vægge blevet malet indvendigt, og en væg ved toiletterne bagerst i bodegaen er væltet.

Tænker på stamkunderne

Alt er dog ikke rosenrødt - naturligvis. For hvad er en bodega uden gæster egentlig?

Så selvom Jacob Olsen med egne ord "nægter at være negativ", så lægger han ikke skjul på, at nedlukningen ikke er spor sjov:

"Jeg havde ikke troet, at det ville vare så længe," siger han og fortsætter:

"Og selvom renoveringen er rar, så er det også penge ud af vinduet hele tiden, oveni at vi mister penge ved at holde lukket."

Samtidig tænker han meget på alle stamkunderne. Dem, som besøger John's om formiddagen.

"Mange af dem har ikke andre at tale med end mig. Så ja, jeg har tænkt en del på, hvordan ham og hende nu har det," siger Jacob Olsen, som igen hiver positiviteten frem, når snakken går på John's Bodegas fremtid:

"Jeg tror 100 procent på, at vi nok skal åbne igen. Vi kan godt holde ud noget tid endnu."

Publiceret 07 May 2020 06:00