Nord for Vestjysk Bank og ved siden af Sundhedshuset i Hadsten, sættes der nu denne grund til salg: Illustration fra Udbudsmaterialet

Nord for Vestjysk Bank og ved siden af Sundhedshuset i Hadsten, sættes der nu denne grund til salg: Illustration fra Udbudsmaterialet

Kommunen sætter grund til salg:

Her skal være dagligvarebutik

Mindsteprisen er 7 millioner kroner for 1.200 kvadratmeter grund i midtbyen

Af
Kian Johansen

Hadsten Så slap katten ud af sækken. Det næste skridt mod at få én eller flere bejlere til at bygge ny dagligvarebutik i Hadsten er taget fra Favrskov Kommunes side.

På Favrskov Kommunes hjemmeside udbyder man nu en "centralt beliggende sokkelgrund til opførelse af 1.200 m2 dagligvarebutik. Sokkelgrunden har en attraktiv beliggenhed i krydset ved Vesselbjergvej og Skanderborgvej i Hadsten - tæt ved byens centrum, togstation og en række uddannelsesinstitutioner."

Grunden udbydes til en mindstepris på 7 mio. kr. ekskl. moms og ekskl. alle tilslutningsbidrag.

Videre hedder det: Der kan forventes synergi med ”Sundhedshuset Hadsten”, som dagligvarebutikken får parkeringsfællesskab med. Til sokkelgrunden hører en brugsret til det fælles parkeringsområde, der i øvrigt omlægges og forskønnes i forbindelse med udstykning af området.

Kigger man på udbudsmaterialet, så står der, at byggeriet maks. må være i to etager, set fra nord. Samt at det nu tidligere lægehus på Østergade forventes at blive revet ned, for at give plads til parkeringspladser.

Se udbudsmaterialet her

I sidste uge skrev vi på Lokalavisen Favrskov om, at planerne for udarbejdelsen af en ny lokalplan, designet til netop at etablere 1.200 kvadratmeter dagligvarebutik, er gået i gang. Det skal endeligt godkendes af Favrskov Byråd til næste byrådsmøde i slutningen af maj.

Publiceret 07 May 2020 11:36