Her åbner specialbutikken Danish Outdoor. Foto: CSJ

Her åbner specialbutikken Danish Outdoor. Foto: CSJ

Ny butik i Hammel:

Alt godt til outdoor-mennesket

Hammel får ny butik på Industrivej

Af
Christina S. Johansen

Hammel Tilbage i 2013 rykkede byggemarkedet Stark ud fra Industrivej 5 i Hammel. Nu kommer der nyt liv i midterdelen af bygningen i form af webshoppen Danish Outdoor, som er en specialbutik med røgeovne, båludstyr, pølseudstyr, brygudstyr, æblepressere, pizzaovne og ud i naturen-grej til private og institutioner.

Det er lokale Christina Fangel Vollstedt, som har købt den 14 år gamle outdoor-forretning, der hidtil har ligget i Tommerup på Fyn. Nu rykker hun den så "hjem".

"Jeg købte butikken 1. marts og har indtil nu pendlet til Fyn, så jeg har glædet mig til at flytte forretningen," fortæller hun.

Danish Outdoor åbner på den nye adresse 2. juni.

Der er primært tale om en webshop, men på Industrivej 5 vil der være åbent for kunder hver torsdag og fredag, ligesom man kan bestille sine varer til afhentning på stedet.

Er selv outdoor-menneske

Idéen om at overtage Danish Outdoor opstod egentlig i Christina Fangel Vollstedts hoved første gang for et par år siden. Nu er det så blevet virkelighed.

Men hvorfor købe netop denne type specialbutik?

"Fordi jeg havde lysten til det, og selv har interesse i det, som butikken sælger. Jeg bor på en landejendom, hvor vi eksempelvis laver øl og ryger pølser, og min mand går på jagt," fortæller Christina Fangel Vollstedt, som er slagteruddannet og har mere end 30 års erfaring indenfor pølsemageri og madlavning.

Hun drømmer om at gøre Danish Outdoor til Danmarks førende webshop for gør-det-selv danskerne.

Publiceret 20 May 2020 16:00