Kenneth Riis Faurholt (til venstre) har hidtil været ansat i Hadsten Fysioterapi og Træning, mens Rune Gosmer har været selvstændig.

Kenneth Riis Faurholt (til venstre) har hidtil været ansat i Hadsten Fysioterapi og Træning, mens Rune Gosmer har været selvstændig.

Nyt makkerpar i front for Hinnerup Fysioterapi

1. april blev Rune Gosmer og Kenneth Riis Faurholt klinikejere i Hinnerup

Af
Christina S. Johansen

Hinnerup Hinnerup Fysioterapi & Træning har fået to nye mænd bag roret, nemlig Rune Gosmer og Kenneth Riis Faurholt.

Tidligere ejer Peter Lehn Petersen ønskede at sælge efter 27 års virke på stedet - heraf de seneste 18 år som klinikejer.

Det kom Kenneth Riis Faurholt for øre i december sidste år. Han har i flere år målrettet været på udkig efter at få sin egen klinik - og en forretningspartner at drive den med. Og her kommer Rune Gosmer så ind i billedet. Gennem et fælles netværk fik de to kontakt med hinanden, og de fandt ud af, at et partnerskab faktisk ville fungere godt:

"Vi skulle selvfølgelig finde ud af, om det gav mening at arbejde sammen, og hvor vi skal hen med det her? Og her blev vi hurtigt enige om en rød tråd. Vi vil gerne skabe en arbejdsplads, som vi selv kunne tænke os at være ansat på. Vi vil skabe et trygt og tillidsfuldt sted at være for kunderne og personalet, og så vil vi sætte fagligheden i højsædet," fortæller Rune Gosmer, som altså blev ny ejer af Hinnerup Fysioterapi & Træning sammen med Kenneth Riis Faurholt den 1. april.

At få et hold til at fungere

Med overtagelsen af klinikken i Hinnerup vinkede Kenneth Riis Faurholt samtidig farvel til Hadsten Fysioterapi og Træning, hvor han har været ansat i mange år.

Rune Gosmer derimod kender til det at være selvstændig, da han har haft en enkeltmandsvirksomhed i nogle år - Gosmer Fysioterapi i Åbyhøj. Livet som selvstændig alene kan være lidt en ensom og sårbar affære, fortæller Rune Gosmer:

"Eksempelvis brækkede jeg benet i september sidste år og var sygemeldt i lang tid. Så er det altså sårbart at være en enkeltmandsvirksomhed," siger han og fortsætter:

"Desuden er jeg meget mere til holdsport fremfor enkeltmandssport. Det er meget federe at have nogle kollegaer at skabe noget med - men samtidig vil jeg gerne være med til at præge retningen. Derfor gav partnerskabet med Kenneth rigtig god mening," fortæller Rune Gosmer, som forklarer, at 'Gosmer Fysioterapi' nu er lagt ind inder Hinnerup Fysioterapi & Træning.

Men nu skal du jo så være nogen chef, hvordan er det?

"Jamen det skræmmer mig ikke. Jeg har jo savnet den del. Jeg elsker at prøve at få et hold til at fungere," siger Rune Gosmer.

Se girafferne

De to ny indehavere vil være meget til stede på klinikken, så man får altså rig mulighed for at "opleve girafferne selv," som Rune Gosmer udtrykker det.

Og man vil altså kunne møde dem i nogle lidt mere friske omgivelser. Kenneth og Rune har nemlig shinet stedet op, blandt andet med en omgang maling, og har desuden forvist lagenforhæng mellem behandlerrummene, da det er "et no-go i en moderne verden."

Publiceret 22 May 2020 18:00