Mejeriernes Skolemælkslegat uddeles to gange årligt og har som primært formål at støtte tiltag, der giver glade, sunde børn med røde kinder.

Mejeriernes Skolemælkslegat uddeles to gange årligt og har som primært formål at støtte tiltag, der giver glade, sunde børn med røde kinder. New Africa - stock.adobe.com

Skovvangskolen får penge til en vandglidebane

Mejeriernes Skolemælksordning har støttet Skovvangskolen i Hammel med 3.000 kroner

skole Vandleg for de mindste børn på Skovvangskolen i Hammel er blandt 29 udvalgte projekter fra hele landet, der modtager midler fra Mejeriernes Skolemælkslegat.

Vandleg i sommervarmen på legepladsen på Skovvangskolen i Hammel ryster børnene i de yngste klasser sammen. Det ved 0. klassens pædagog Pernille Bastrup Pedersen, som nu – takket være en donation på 3.000 kr. fra Mejeriernes Skolemælkslegat – kan friste ungerne med endnu en våd aktivitet.

"En vandglidebane kan være med til at udvide vores vifte af tilbud om vandaktiviteter, som skaber glæde og harmonisk fællesskab for førskolebørnene fra 0. klasse og SFO-børnene. Når vi finder vores vandpistoler og andre ’vandting’ frem, stimler de sammen. Alder, køn og gruppering får pludselig ingen betydning, og alle er glade," skriver Pernille Bastrup Pedersen i sin ansøgning til Skolemælkslegatet.

Mejeriernes Skolemælksordning står bag legatet. Det er stiftet for at støtte fællesskabs- og sundhedsfremmende aktiviteter rundt om på landets skoler.

mj

Publiceret 22 May 2020 09:00