Kathrine Bloch har været formand for Hadsten Idrætskreds siden hun var 23. Foto: Kian Johansen

Kathrine Bloch har været formand for Hadsten Idrætskreds siden hun var 23. Foto: Kian Johansen

Kandidat som årets leder:

"Det er gennem succes-oplevelserne, at vores forening lever"

Kathrine Bloch blev formand for Hadsten Idrætskreds som 23-årig. Her er det gymnastikken der former fagligheden

Af
Kian Johansen

Årets Leder "Jeg har en fantastisk bestyrelse. Og jeg elsker at være med til at drive en forening der får flere medlemmer, og hvor vi har det godt."

Formand Kathrine Bloch har stor erfaring og kendskab til Hadsten Idrætskreds, der blev stiftet i 1962.

Selvom den 26-årige er den yngste i bestyrelsen, så betyder det ikke det store i den forbindelse. For hendes erfaring med gymnastikken og foreningen er længere end de flestes.

"Min mor tog mig med til forældre-barn-gymnastik som 3-årig og jeg har følt mig hjemme lige siden," siger den høje, blonde Kathrine Bloch, der med en markeret fasthed i stemmen viser sit tydelige engagement.

Fire kandidater er i spil som Årets leder under Guldfesten

Afgiv din stemme, og husk at vi kun bruger din e-mail til at sikre at stemmen er gyldig. Lokalavisen Favrskov gemmer ikke oplysningerne til efterfølgende brug.

LÆS HVORFOR KATHRINE BLOCH BLEV FORMAND UNDER AFSTEMNINGSBOKSEN.

Succesoplevelser lever

Tonen bliver fastere, når hun taler om, hvad der driver hende til at være formand.

"Jeg gør det, fordi jeg brænder for det. Især at se børnene blive bedre, høre dem le og have det godt, at de lærer noget. Det er gennem succesoplevelserne, at vores forening lever. Når du gennemfør et perfekt spring, eller får venskaber, så gør vi det godt," smiler hun.

Først var det springgymnastikken der fyldte hendes eget barndomsliv. Så begyndte hun som hjælpeinstruktør som teenager, så blev hun instruktør og siden blev det helt naturligt, at hun skulle overtage formandsrollen. En rolle hun gradvist overtog, med den mangeårige formand, Jane Stampe Christensen ved sin side.

Voksende medlemstal

Det er tre år siden, hun fik titlen af formand, selvom hun har haft et medansvar for foreningen i væsentlig længere tid.

Hun er en formand der ikke gør væsen af sig, men som gør det gode for medlemmerne. Og Hadsten Idrætskreds gør det godt. Siden 2015 er medlemstallet vokset fra 550 til 745 medlemmer.

Hvad er dine fremtidsplaner for Hadsten Idrætskreds?

"Planen er jo selvfølgelig fortsat at tilbyde gymnastik til børn og voksne i alle aldre, og forhåbentlig udvide med flere frivillige og flere hold. Skabe bevægelsesglæde, give sved på panden og smil på læben til store og små."

Det har vi opsat som mål for at kunne blive Årets leder:

En frivillig foreningsleder under 40 år, der gennem flere år har ydet en stor indsats til glæde for børn og unge i en godkendt forening i Favrskov Kommune. Diplom og 5.000 kroner. Sponsor: Kultur- og Fritidsudvalget i Favrskov Kommune.

Fakta

  • Hver vinder i hver af Guldfestens fem kategorier får, udover æren, et diplom og en pengepræmie på 5.000 kroner. Guldvinderen får dog 10.000 kroner. Online stemmerne tæller 50 procent, mens juryens stemmer også tæller 50 procent. Online afstemningen slutter mandag 15. juni og vinderne offentliggøres derefter i Lokalavisen Favrskov.
  • Juryen består af: Malene Tang Stærk fra hovedsponsoren Wavin, Steen Thomasen, formand for Kultur-og Fritidsudvalget i Favrskov Kommune, Peter B. Laursen, formand for Folkeoplysningsudvalget i Favrskov, Aksel Halkjær Lund, formand Kulturelt Samvirke i Favrskov, Michael Hejlskov fra Favrskov Idrætssamvirke, Dan Brandt, Formand for Thorsø-Tungelund IF, samt Kian Johansen, lokalredaktør på Lokalavisen Favrskov.

Publiceret 27 May 2020 09:00