Afstemning:

Hvem skal være årets Guldvinder!

Stem på din kandidat indtil mandag 15. juni.

Af
Kian Johansen

Tre kandidater er i spil som Årets Guldvinder under Guldfesten.

Afgiv din stemme, og husk at vi kun bruger din e-mail til at sikre at stemmen er gyldig. Lokalavisen Favrskov gemmer ikke oplysningerne til efterfølgende brug.

Læs mere om hver enkelt kandidat under afstemningsfeltet.

Thilde Holm Nielsen, Thorsø Rideklub

12-årige Thilde har i såvel 2019 som 2018 vundet Danmarksmesterskabet i military for kategori 3 ponyer, som er de mindste ponyer med ryttere til og med 13 år. Military er en af de mest krævende discipliner indenfor ridesporten, fordi der skal rides både dressur, ridebanespringning og springning i terrænet, hvor forhindringerne er naturforhindringer som grøfter, træstammer eller vand. Thilde drømmer om at nå rigtig langt med sin sport; målet er p.t. en udtagelse til at ride Nordisk Mesterskab i 2021.

Oskar Lind Kristensen, Gocartkører

Oskar Lind Kristensen, Hadsten, er nevø til racerlegenden Tom Kristensen. Han vandt DM i 2019 i Gocart – Rotax Junior. samt Nordisk Mester i 2019 og RMC Mester. DM pokalen resulterede desuden i en invitation til at køre VM i Italienske Napoli senere på året.

Lærke Kamp Pedersen, Favrskov Taekwondo Klub

Den 19-årige taekwondo-udøver har været på Dansk Taekwondo Forbunds Tekniklandshold i 7 år, og har i løbet af sin landsholdskarriere vundet talrige medaljer, herunder til VM, EM, NM og DM. Som nyoprykket senior i 2019 har Lærke fastholdt sit internationale høje niveau og blev bl.a. Europamester og Danmarksmester i flere discipliner. Lærke har forsat succesen i 2020 sæsonen som Nordisk mester i team og mix pair disciplinerne samt bronze i individuel. Lærke blev ligeledes udtaget til at repræsentere Danmark ved VM i 2020. Til daglig studerer Lærke på Marselisborg Gymnasium, Team Danmark linjen.

Det har vi opsat som mål for at kunne blive Årets Guldvinder:

Idrætsudøvere fra en forening i Favrskov, eller bosiddende i Favrskov, der har vundet guld, til DM eller derover i kalenderåret 2019. Diplom og 10.000 kroner. Sponsor: Wavin.

Fakta

  • Hver vinder i hver af Guldfestens fem kategorier får, udover æren, et diplom og en pengepræmie på 5.000 kroner. Guldvinderen får dog 10.000 kroner. Online stemmerne tæller 50 procent, mens juryens stemmer også tæller 50 procent. Online afstemningen slutter mandag 15. juni og vinderne offentliggøres derefter i Lokalavisen Favrskov.
  • Juryen består af: Malene Tang Stærk fra hovedsponsoren Wavin, Steen Thomasen, formand for Kultur-og Fritidsudvalget i Favrskov Kommune, Peter B. Laursen, formand for Folkeoplysningsudvalget i Favrskov, Aksel Halkjær Lund, formand Kulturelt Samvirke i Favrskov, Michael Hejlskov fra Favrskov Idrætssamvirke, Dan Brandt, Formand for Thorsø-Tungelund IF, samt Kian Johansen, lokalredaktør på Lokalavisen Favrskov.

Publiceret 28 May 2020 09:00