Sælg skrabelog og støt børn med diabetes. Pressefoto

Sælg skrabelog og støt børn med diabetes. Pressefoto

Tjen penge og støt børn med diabetes

Skrabelodder giver penge til klubkasser, lejrskoler og samtidig til diabetessagen

Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig Diabetesforeningens Forårslotteri og tjene penge til sin egen fælleskasse samtidig med, at man støtter diabetessagen.

Som noget helt nyt kan man nu også sælge skrabelodder online hos Diabetesforeningen. På den måde har klubber, skoler og foreninger nu et alternativ til gadesalget, når de skal tjene penge til deres egne formål og samtidig støtte børn med diabetes. Det sker ved at melde sig til på www.diabetes.dk/lotteri.

Blandt dem, der solgte skrabelodder, da Diabetesforeningen sidste gang kørte sit lotteri i efteråret, var SGF håndbold U13 drenge, der solgte hele 1.000 lodder og indsamlede 26.550 kr. Heraf 12.390 kr. til dem selv.

Aktiv indsats online

Skrabelodder giver penge til klubkasser, lejrskoler og samtidig til diabetessagen:

"I Diabetesforeningen glædes vi hvert år over den store tilslutning til skrabelodssalget fra landets sportsklubber, skoleklasser og foreninger. For ikke alene betyder deres aktive indsats, at vi blandt andet kan støtte familier med et barn med diabetes med rådgivning, netværk og kurser, de tjener samtidig penge til deres egne, vigtige formål som lejrskole, stævne eller nyt udstyr, siger Sebastian Erbo Hoffmann, Diabetesforeningens marketingchef.

Han er glad for, at skrabelotteriet kan gennemføres trods coronakrisen:

"Selv om det traditionelle gadesalg har været sat i bero på grund af corona-situationen, skal skrabelotteriet fortsat være til gavn og glæde for vores mange sælgere. Derfor har vi præsenteret et nemt alternativ med onlinesalg af skrabelodder, som vi håber vil motivere endnu flere til at sælge lodder og støtte diabetessagen," siger Sebastian Erbo Hoffmann.

mj

Publiceret 01 June 2020 16:00