Kasper Krüger fra Hammel GF Fodbold er en meget lyttende mand. Hvis du har en ide, så vil han gøre alt for at hjælpe den på vej. Det gør ham en kandidat som årets leder i Favrskov.

Kasper Krüger fra Hammel GF Fodbold er en meget lyttende mand. Hvis du har en ide, så vil han gøre alt for at hjælpe den på vej. Det gør ham en kandidat som årets leder i Favrskov.

Årets Leder i spil:

"Et initiativ må ikke bremses"

Kasper Krüger fra Hammel GF Fodbold har et simpelt mantra, kommer der et initiativ, så skal det hjælpes frem, ikke bremses

Af
Kian Johansen

Årets Leder Kasper Krüger fra Hammel GF Fodbold har flere gange været indstillet som Årets Leder til Guldfesten i Favrskov.

Og det må der være en grund til, for den 29-årige næstformand i Hammel GF Fodbold er yderst afholdt.

En del af grunden til at han er afholdt er den store kontaktflade han har i Hammels idrætsliv.

Det må man automatisk få når man blandt andet år efter år er ansvarlig for banebookingen på kunstgræsbanen, skoleleder for fodboldskolen og har taget en UEFA B-licens som træner og har været træner i mange år.

En kam fra oprykning

Hvad ser du selv som det største du har været med til som leder i HGF i 2019?

"Jeg var assistenttræner på klubbens serie 2-hold, der i forårssæsonen opnåede den bedste placering i mere end 10 år, med kun en kamp fra oprykning til serie 1. Samtidig fik vi åbnet vores outdoor anlæg på Hammel Stadion og skabt et endnu mere attraktivt anlæg, der kan bruges af mange af Hammel GFs idrætsgrene."

Hvordan kan det være, at du er så afholdt?

"Hammel er en by med et meget rigt foreningsliv, og med mange medlemmer følger mange opgaver. Hvis man som frivillig engagerer sig i mange opgaver som sker synligt og tæt på medlemmerne får man automatisk en meget stor berøringsflade med medlemmerne. Kombinerer man det at være med til at skabe muligheder og oplevelser for mange, med en synlig, oprigtig motivation som leder, så tror jeg man er godt på vej til at blive afholdt."

Brems ikke et initiativ

Hvilke tanker gør du dig du om at være leder?

"Det er vigtigt for mig som leder at agere i øjenhøjde med medlemmerne og tage forespørgsler og ideer seriøst. Ikke alt kan gennemføres, men det er mit oprigtige mantra at et godt frivilligt initiativ ikke må bremses. Igennem de sidste mange års virke som fodboldskoleleder og mange andre opgaver, har jeg haft fokus på at få unge frivillige med på vognen, som for eksempel trænerstab, stævnehjælpere, festivalhjælpere, så de introduceres til også at yde en frivillig indsats og gøre en synlig forskel, i stedet for kun at modtage ydelser. En forening kan kun fungere ved at medlemmer der selv tager aktivt ansvar for foreningens liv."

Publiceret 11 June 2020 16:00