Michael Hejlskov Jacobsen er ny medejer i vinbutikken Con A'More. Pressefoto

Michael Hejlskov Jacobsen er ny medejer i vinbutikken Con A'More. Pressefoto

Ny medejer af Con A'More i Hinnerup

Con A´More Vinimport køres nu videre af Michael Hejlskov Jacobsen og Vivi Søndergaard

Ved Niels Søndergaards pludselige bortgang i april stod Con A'More i Hinnerup med ejermæssige udfordringer. Det er derfor med stor glæde, at forretningen kan præsentere Michael Hejlskov Jacobsen som ny medejer. Dermed fortsætter han virksomheden sammen med Vivi Søndergaard.

Siden den officielle begyndelse i januar 1998 er Con A´More Vinimport vokset stille og roligt. I løbet af foråret 2004, flyttede virksomheden ind i nye lokaler i udkanten af Hinnerup og åbnede samtidig for salg til private.

"Det er en gammel drøm, der her går i opfyldelse. Vi har i mange år været flittige gæster i denne skønne oase og har sat meget stor pris på de mange spændende vine og alsidige arrangementer, der altid har været med til at gøre Con A'More til netop et 'smørhul' i vores ellers så travle hverdag. At vi nu har fået mulighed for at blive en direkte del af dette og løfte den tunge arv efter Jens og Niels er en stor ære, og vi glæder os meget til at bidrage til fortsat at give de mange kunder og faste støtter en glædelig perle at bruge i hverdagen," udtaler den nye medejer.

Publiceret 15 June 2020 09:00