Siden februar har Katrine Johannessen Klixbüll været konstitueret leder, og siden marts sidste år har hun været udskolingsleder. Pressefoto

Siden februar har Katrine Johannessen Klixbüll været konstitueret leder, og siden marts sidste år har hun været udskolingsleder. Pressefoto

Hadsten Skoles nye leder:

"Jeg er meget optaget af åbenhed"

Katrine Klixbüll har haft sin gang på Hadsten Skole i et år. Nu bliver hun leder

Af
Christina S. Johansen

Hadsten Hadsten Skoles nye skoleleder er et kendt ansigt. Det bliver nemlig 44-årige Katrine Johannessen Klixbüll, der sætter sig bag roret 1. august.

Siden februar har hun været konstitueret leder, og siden marts sidste år har hun været udskolingsleder.

Var det et nemt valg at søge stillingen?

"Ja, det var det, for Hadsten Skole er bare dejlig. Her er høj faglighed, høj trivsel, et dygtigt personale og et dejligt lokalsamfund. Det vil jeg da gerne stå i spidsen for," siger Katrine Johannessen Klixbüll.

Hvad kan skolen forvente sig af dig som skoleleder?

"Jeg vil sige, at min ledelsesstil bygger på tillidsfulde samarbejder, og så er jeg meget optaget af åbenhed," fortæller den nye kvinde i front.

Hun vil gerne i fremtiden åbne skolen mere op og blive bedre til at invitere lokalsamfundet ind, så skolen bliver en tydelig del af lokalsamfundet.

10 år i det private erhverv

Før Katrine Johannessen Klixbüll ankom til Hadsten Skole, har hun været viceskoleleder på Tungelundskolen i Thorsø, og hun har været lærer på Skovvangskolen i Hammel.

Hun er læreruddannet fra VIA Aarhus i 2010 og afslutter næste år en diplomuddannelse i offentlig ledelse.

Går man længere tilbage har Katrine Johannessen Klixbüll 10 års baggrund i det private erhverv. Hun er nemlig uddannet merkonom i logistik og har været ansat i 10 år hus Frode Laursen.

Selvom hun også fandt den tid spændende, så siger hun alligevel:

"Jeg skulle nok egentlig bare have været lærer fra begyndelsen. Det er relationer med mennesker, jeg virkelig brænder for."

Privat har Katrine Johannessen Klixbüll to børn og bor i Hinnerup.

Publiceret 19 June 2020 19:00