Den lokale virksomhed Wavin har fremstillet og doneret 1.000 visirer til kommunen. Pressefoto

Den lokale virksomhed Wavin har fremstillet og doneret 1.000 visirer til kommunen. Pressefoto

Lagrene er fyldt godt op:

Wavin giver 1000 visirer til kommunens personale

Coronakrisen har betydet en mangedobling af behovet for værnemidler i hele verden - således også i Favrskov Kommune. Derfor har Wavin nu donerer 1.000 visirer

HAMMEL Wavin i Hammel har doneret 1.000 visirer til Favrskov Kommune. Visirerne kan bruges af kommunens personale inden for ældre-, social- og sundhedsområderne i bestræbelserne på at reducere smitterisikoen. Med donationen bliver kommunens lager af visirer nu fyldt godt op.

Wavin har udviklet visirerne som et bidrag til håndteringen af coronakrisen, der har betydet en mangedobling af brugen af værnemidler i hele verden.

Derfor havde borgmester Nils Borring heller ikke brug for betænkningstid, da Wavin tilbød at donere 1.000 visirer til Favrskov Kommune.

"Wavin viser på mange områder en stærk lokal tilstedeværelse, og vi er glade for, at erhvervslivet prioriterer at omstille noget af sin produktion, når situationen er til det. Vi har under hele coronakrisen mødt stor velvilje hos virksomhederne i Favrskov, og det er rart at blive bekræftet i, at erhvervslivet gerne træder til, når samfundet har brug for det. Det har vi lige nu. Derfor er vi naturligvis også meget glade for at modtage de 1.000 visirer fra Wavin," siger Nils Borring.

De nye visirer er produceret af samme plasttype, som Wavin normalt bruger til at lave regnvandsrør, og designet er blevet afprøvet på fire store hospitaler i Holland.

Foruden de 1.000 visirer fra Wavin har Favrskov under coronakrisen også modtaget 1.100 sikkerhedsdragter fra McBride, der ligeledes har hjemme i Hammel.

Publiceret 22 June 2020 13:00