Man kan blandt andet lege cirkusartist på en af sommerskolernes aktivitetsdage. Pressefoto

Man kan blandt andet lege cirkusartist på en af sommerskolernes aktivitetsdage. Pressefoto

Bibliotekerne melder klar til sommerskole

Har dit barn en forfatter, cirkusartist eller programmør i maven? Eller er vild med natur og kreative projekter Så kan det være, sommerskole er noget for dem

SOMMERFERIE Skolernes sommerferie er lige om hjørnet, og der er heldigvis nu grønt lys til, at alle bibliotekernes sommeraktiviteter kan gennemføres i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer. Så det er allerede ved at være nu, hvis man skal sikre sig en plads på en af de kreative sommerskoler i Favrskov.

Der er nemlig masser af oplevelser, læring og nye venner i vente, når biblioteker, billedskoler og musikskolen i Favrskov inviterer de 7-16-årige til sommeraktiviteter. Der er udsolgt til 'Teaterleg og skuespil' og 'Zoom’ på Hadsten Billedskole, men der er stadig enkelte ledige pladser på de andre aktiviteter.

På dit bibliotek og på favrskovbib.dk finder du en folder med alle aktiviteterne, der foregår i sommerferiens første eller to sidste uger. Her kan du også læse mere om, hvordan du tilmelder dig. Tilbuddene fordeler sig mellem Hadsten, Hinnerup, Hammel og Ulstrup.

Publiceret 02 July 2020 13:00